Soru Mi5 Prime stabil ve şarjı iyi giden rom

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
RIdvan ortaladı SKORPILISCA atıyorrr ... Bendeniz PArgali GÜNEŞ :D
hCAM EYV SAOLSAIN stok içinde ki yazılımları temizlesem instagram duruo o duruo vs vs
MIUI stok romlrda beta mı stabil mi kurmalıyım
Standart bir kullanıcı, benim için yenilik önemli fakat telefonum stabil olmalı günlük hatalarla başım ağrımasın diyen bir kullanıcı iseniz size stabil öneririm. Betalar daha çok yenilikleri test etmek için çıkarılan ve hatalar barındırabilen romlardır
[doublepost=1523310635,1523310617][/doublepost]
RIdvan ortaladı SKORPILISCA atıyorrr ... Bendeniz PArgali GÜNEŞ :D
hCAM EYV SAOLSAIN stok içinde ki yazılımları temizlesem instagram duruo o duruo vs vs
MIUI stok romlrda beta mı stabil mi kurmalıyım
Standart bir kullanıcı, benim için yenilik önemli fakat telefonum stabil olmalı günlük hatalarla başım ağrımasın diyen bir kullanıcı iseniz size stabil öneririm. Betalar daha çok yenilikleri test etmek için çıkarılan ve hatalar barındırabilen romlardır

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
[doublepost=1523310635,1523310617][/doublepost]

Çekirdek frekansını ne kadar düşürmeliyim en düşük seviyeey aldığımda bi zorlanmya pile yuklenme olur mu

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Çekirdek frekansını ne kadar düşürmeliyim en düşük seviyeey aldığımda bi zorlanmya pile yuklenme olur mu
çekirdek frekanslarınızla uğraşmamak en doğru tercih olacaktır. Kullanmadiginizda veya şarj durumunda iki çekirdek kendini otomatik kapatır zaten. Frekanslarla oynamak cihazınızın verimini de düşürecektir. Temiz bir stabil rom kurulumu yaptıktan sonra 5 6 gün süreyle deneyin. Farkı hissedersiniz

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
çekirdek frekanslarınızla uğraşmamak en doğru tercih olacaktır. Kullanmadiginizda veya şarj durumunda iki çekirdek kendini otomatik kapatır zaten. Frekanslarla oynamak cihazınızın verimini de düşürecektir. Temiz bir stabil rom kurulumu yaptıktan sonra 5 6 gün süreyle deneyin. Farkı hissedersiniz

3.parti yazılımsal miu de etkinden çok öylesine kurulmuş olmasaından farkı yok gibi anlıyorum

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Gr
MIUI'de tasarruf ve performans bazlı root lu uygulamaları kurmak telefona ne kadar etki ediyor ...
Mesela greenfiy gerçekten etkili mi KERNEL ADIUTOR-L BOOSTOR- ROOT BOOSTER vs vs gibi programlar
Greenfy etkili olur. Kernel adiutor'un ben pek etkisini göremedim. Diğerleri için bir fikrim yok

prgali

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaman
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Üst Alt