- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
Estağfurullah hocam, ne paşası....bence gereksiz google uygulamalarını silip te kullanmak daha mantıklı...silmek için ise cihazınızın rootlu olması gerekir ki, System remover ile silesiniz....Şahsen bana soracak olursanız, bende rom ile gelen tüm Google uygulamaları mevcut ve hepsinin fişini çektim..neden silmediğime gelince, birbirine ne yazıkki bağlı olabiliyorlar ve birini sildiğinizde, diğerleri vede sistemde başka şeyler de çalışmayabiliyor.....AOSP Romlardan uzak durmanızı tavsiye ederim....Tek bir ROM hariç..o da RR, ama tabiki unofficial değil, resmi sürüm mevcutsaSiz BATI SAHRA Kumandanı Vezir-i Azam Semendireli SKORPI paşasınız ,
Demem o ki stok içinde ki gereksiz google uygulamalarını silip kullanmak mı ya da custom rom kullanıp CUSTOM MIUI vs LINEAGE OS vb daha bi etkin yönetim sağlamak mı
Hata veriyor stoktan temizleme yaptığım zaman PİL önceliğimde olduğu için stok arayüz olarak çok güzel ama pil bakımından şu 150 TL çakma arayüzü olan LINEAGE OS ve türevleri daha biraz sanki daha iyi yorumları size bıraktım tabi ...
CUSTOM MIUI vs LINEAGE OS vb
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk