Yardım Mi5 plus ve note 3 pro telefon da whatssap mesaj gelmiyor

Okan42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okan
Cihazım
Ak
Konular
10
Merhaba arkadaşlar
Benim sorunum whatssap ile alakalı yazdığım zaman kesinlikle gelmiyor takı whatssap bakarsanız yada whatssap açık tutmaniz gerekiyor bu sorun note 3 pro ve mi5s plus da var nasıl düzeltebiliriz birde guncel rom varsa nereden indirebiliriz. Teşekkürler.

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Bu bilgiyi daha önce vermiş olmalıydınız o zaman. Sizin sorununuz farklı.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sürekli Wifi açıktı ve bildirim gelmiyordu bir ara mobil veriyi açtım ve bildirimler ard arda gelince sorunun Wifi açıkken kaynaklandığını farkettim. Daha sonraki mesajlarımda sadece Wifi'da iken olduğunu belirttim.

Hocam merhaba Ayarlar/Mobil Ağlar/Uluslararası Dolaşım/İstisnaların mobil veri kullanmasına izin ver yolunu izlersen sanırım çözüm olur.

Merhaba hocam mobil ağda iken herhangi bir sorun yaşamıyorum. Sadece wifi bağlı iken oluyor. Yine de deneyeceğim bunu teşekkür ederim.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba hocam mobil ağda iken herhangi bir sorun yaşamıyorum. Sadece wifi bağlı iken oluyor. Yine de deneyeceğim bunu teşekkür ederim.[/QUOTE]
Pardon hocam ben yanlış okumuşum, şunu dener misin Ayarlar/Kablosuz/Gelişmiş Ayarlar/Kablosuz Frekans Bandı otomatikten 2,4 GHz alır mısın.

Oyla:

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Pardon hocam ben yanlış okumuşum, şunu dener misin Ayarlar/Kablosuz/Gelişmiş Ayarlar/Kablosuz Frekans Bandı otomatikten 2,4 GHz alır mısın.

Hocam çok teşekkür ederim sorun çözüldü :)
VPN kapalı iken de wifi'dan bildirim geliyor.

Oyla:

erhan52

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi5s
Konular
5
Bende de aynı sorun vardı izinler vs acık olmasına ragmen gelmiyordu.deneyeceğim tşk ler :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam merhaba Ayarlar/Mobil Ağlar/Uluslararası Dolaşım/İstisnaların mobil veri kullanmasına izin ver yolunu izlersen sanırım çözüm olur.
Uluslararası dolaşımın Türkiye sınırları içerisinde açık olması, sınır bölgelerinde yada Ege bölgemizde yaşayan kişiler için büyük sorunlar doğurabilir. Operatörünüze bağlanmak yerine sinyali daha güçlü gelebilecek komşu ülkelerin operatörlerine bağlanabilir ve uluslararası fatura ödenmek zorunda kalınabilir.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt