Bana bilinmezliği işaret edeceğinize biraz çözüm sunsanız hocam. Olmaz mı
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajları okumadan, düşünmeden böyle bir mesaj yazdığınızı düşünüyorum. Eğer okumuş olsaydınız yazılan mesajlardan bu yöntemin bazı cihazlarda çalıştığı halde bazılarında çalışmadığını, çalışmayan cihazlar içerisinde benim cihazımın da bulunduğunu görebilirdiniz.
Arkadaşlar, her 3 yöntem de aynı zaten. Yani 1. yöntem çalışmadı ama 2. yöntem çalıştı diye birşey yok. Olmadıysa birşeyi atladınız demektir. Yapılan işin temeli bir dosyaya 0 değeri yerine 1 değerini yazmak. Bu dosyada 1 değeri yazınca aktif oluyor, 0 değeri yazınca pasif. Bunu nasıl yaparsanız yapın bir önemi yok.
Mesajları okuyacak olursanız bazı Mi5'lerde bu dosyaya 1 değeri yazıldıktan hemen sonra 0'a döndüğü, bazı cihazlarda ise dönmediği görülecektir. Donanım farklarının bir neticesidir sanıyorum. Bu yüzden lütfen bende çalışmadı, nasıl çalıştırırım gibi sorular sormayın lütfen. Eğer herşeyi doğru yaptıysanız ve çalışmadıysa şimdilik yapacak birşey yok. Eğer yanlış yaptıysanız bunu da bizim uzaktan görme şansımız yok. Olduysa olmuştur, olmadıysa herşeyi yeniden kontrol edip, anlatımları yeniden dikkatle okuduktan sonra yeniden denediğinize kanaat getirdiyseniz yapacak birşey yok.
MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi