valla benim hoşuma gitti. daha öncesinde çakma bir rom kullanıyordum kendi başıma birşeyler yapmaya kalktım başta 8.1.2.0. rom yğkledm oldu derken hata hata hata delirtti daha snra uğraştm haydaa bu seferde soft brick oldu telefon ki Allah ondan bin kere razı olsun Zenex üstad halletti şmdi 7.1.19 rom kullanıyorum 6.8.9 du güncelleme ile nugat oldu vs. 4 gündür kullanıyorum, deneyimlerime geleceksek kulaklık sesi bana biraz az gibi geldi, arama ekranı güzel olmuş ve çok serii medya sesleri de biraz az çıkıyor sanki ( miui 7 de baya sesliydi), zil sesleri normal, kamera da farklı modlar gelmiş ve görüntü kalitesi sanki bir tık dha yukarıda ki odaklamayı hala beceremediler eskisi yenisi hep aynı, rom zaten çok stabildi de bu sfer sanırım daha akıcı, konuyu okudum daha şimdiye kadar bir şikayetle karşılaşmadım inşallah da olmaz, uygulamalar da herhngi bir hata olmadı dünya kadar uygulama var hepsi akıcı, ekran süresine baktım hep ama ben çok açmadığım için telefonu ki harbi işim olmadıkça açmam çok düşük en çok 7 saat kullanmışım onda da kalan şarj %45 di bu yönden ii olmş galiba. telefon beklemede süresi şmdi baktm 19 saat yazıodu %30 şarj hala var. çok yoğun deneyimim olmadı fakat miui 7 de deli gibi kullanırken bile 1,5 gün şarjım gidiodu açıkçası zaten öyle teknik detaylarına çok takılan biri değilim, performans ve pil ömrü benm için fazlasıyla yeterli oluyor. Mi 5 aldığım için bazen şükrediyorum.. İyi forumlar