Rom Mi5 Nougat 7.1.19 Global Beta Rom ( Offical )

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
Hallettim, önce unlock için başvuru yaptım kabul edildikten sonra unlock edip fastboot mode ile kurulum yaptım..
Detaylı anlatır mısın bana ben de yapmak istiyorum da unlock için başvuru nereden yapılıyor vr fastboot mode ile nasıl kuruluyor şimdiden teşekkür ederim

quewad

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Seçgül
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Global beta rom , stabil rom nedir telefondan fazla anlamıyorum aralarındaki fark nedir hangisi daha iyi biri yardımcı olsun. Bu arada benim kullandığım rom 6.11.10 global beta rom iyimi kötümü.

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Global beta rom , stabil rom nedir telefondan fazla anlamıyorum aralarındaki fark nedir hangisi daha iyi biri yardımcı olsun. Bu arada benim kullandığım rom 6.11.10 global beta rom iyimi kötümü.
Biri yardımcı oldu hocam çoktan. Forumun SSS bakın, tüm cevaplar orada.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalcoom

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yalçın
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
4
valla benim hoşuma gitti. daha öncesinde çakma bir rom kullanıyordum kendi başıma birşeyler yapmaya kalktım başta 8.1.2.0. rom yğkledm oldu derken hata hata hata delirtti daha snra uğraştm haydaa bu seferde soft brick oldu telefon ki Allah ondan bin kere razı olsun Zenex üstad halletti şmdi 7.1.19 rom kullanıyorum 6.8.9 du güncelleme ile nugat oldu vs. 4 gündür kullanıyorum, deneyimlerime geleceksek kulaklık sesi bana biraz az gibi geldi, arama ekranı güzel olmuş ve çok serii medya sesleri de biraz az çıkıyor sanki ( miui 7 de baya sesliydi), zil sesleri normal, kamera da farklı modlar gelmiş ve görüntü kalitesi sanki bir tık dha yukarıda ki odaklamayı hala beceremediler eskisi yenisi hep aynı, rom zaten çok stabildi de bu sfer sanırım daha akıcı, konuyu okudum daha şimdiye kadar bir şikayetle karşılaşmadım inşallah da olmaz, uygulamalar da herhngi bir hata olmadı dünya kadar uygulama var hepsi akıcı, ekran süresine baktım hep ama ben çok açmadığım için telefonu ki harbi işim olmadıkça açmam çok düşük en çok 7 saat kullanmışım onda da kalan şarj %45 di bu yönden ii olmş galiba. telefon beklemede süresi şmdi baktm 19 saat yazıodu %30 şarj hala var. çok yoğun deneyimim olmadı fakat miui 7 de deli gibi kullanırken bile 1,5 gün şarjım gidiodu açıkçası zaten öyle teknik detaylarına çok takılan biri değilim, performans ve pil ömrü benm için fazlasıyla yeterli oluyor. Mi 5 aldığım için bazen şükrediyorum.. İyi forumlar

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Global stabil 8.1.4.0 nightly surumu gelen varmı cihazına. Deneyen felan android nougat temellindemi yeni guncelleme?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serwo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
roy
Cihazım
mi5
Konular
0
global dev 7.1.19 romda voip görüşmeler wifi olsun data olsun problem var. skype ses kesiliyor.. mikrofon devredışı kalıyor.. yeniden başlatmazsanız düzelmiyor. google duo da karşı taraf sizi aradığında problem yok.. ama siz aradığınızda random bozulma oluyor. 1 2 defa da yine mikrofon devredışı kalıyor. yabancı forumlarda incelediğim kadarıyla voip durumu sıkıntılı . bir kaç kişi izinlerden belirli google app ları devredışı bırakınca düzeldiğini söylüyor..sizden de voip videocall aramalarında< problem yaşayanlar varsa yada çözüm üretenler , bildirirse sevinirim.

Son düzenleme:

tsugayu

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
7.1.19'da ayrıca kamerada hızlı video çekim kayıtlarını bazen yapıyor bazen yapmıyordu. Şimdi Stable global sürüme geçtim, o sıkıntı düzeldi. Developer sürüme göre bir eksiklik de yaşamadım şuana kadar. Duo Stable'de sorunsuz çalışıyor. serwo

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
7.1.19'da ayrıca kamerada hızlı video çekim kayıtlarını bazen yapıyor bazen yapmıyordu. Şimdi Stable global sürüme geçtim, o sıkıntı düzeldi. Developer sürüme göre bir eksiklik de yaşamadım şuana kadar. Duo Stable'de sorunsuz çalışıyor. serwo
Nougat tabanli stabili cikarsalar direk herkes gecicekde bakalım hayırlısı insallah en kisa surede. Yada biraksinlar bunlari miui 9 noldu valla beklentim cok yuksek bi bilgisi olan varmi acaba kotu bisey cikarsa xiaomiyi birakirim daha

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Global stabil 8.1.4.0 nightly surumu gelen varmı cihazına. Deneyen felan android nougat temellindemi yeni guncelleme?

Stabil sürümde adı da üzerinde olduğu üzere nightly sürüm olmaz.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Üst Alt