- Adım
- Umut
- Cihazım
- Redmi Note 5 Pr
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 28
Kamerani sil bi bezle.Yüksekte.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kamerani sil bi bezle.Yüksekte.
Merhabalar, dün gece bende global beta 7.1.19 güncellemesini yaptım. Bugün cpu-z den baktığımda cpu3 ve cpu4 stopped yazdığını gördüm daha önceki sürümde böyle bi şey yazmıyordu. Bu durum normalmidir, değilmidir bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.
Tabikide iyi bisey. Gerekmedigi icin onlari kapatip güç tasarrufu sagliyor. Gerektiginde ise çalışıp performans. Sıkıntı yok memnun kalman lazım bunaMerhabalar, dün gece bende global beta 7.1.19 güncellemesini yaptım. Bugün cpu-z den baktığımda cpu3 ve cpu4 stopped yazdığını gördüm daha önceki sürümde böyle bi şey yazmıyordu. Bu durum normalmidir, değilmidir bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.
Arkadaşlar 6.0.1 var bunu TWRP den flahslamak istemesem android sürüm değişikliği olacağından problem olur mu ?
Aynen haklısınız discovery de sıkıntı olmuyordu yazdım sonra dedim farklı cihaz olduğu için sıkıntı olur sorayım dedim ona göre de cevabı düzeltecektimDiğer Konuda Yazdığınız Mesajla Ters Köşe Olmuş Sanki. Evet Yükleyebilirsiniz. Lakin Temiz Kurulum Yapmanızı Tavsiye Ederim. Yedek Almayı Unutmayınız
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu söylediğiniz bi yorum mu yoksa bi bilgiye mi dayalı. clash of clans açıp tekrar baktım yine 2 cpu çalışmıyor da o yüzden buraya yazdım. Teşekkürler.Tabikide iyi bisey. Gerekmedigi icin onlari kapatip güç tasarrufu sagliyor. Gerektiginde ise çalışıp performans. Sıkıntı yok memnun kalman lazım buna
Clash of clans cok performans istemediginden. Yorum degil kesinlikle bilgiye dayalı yuksek grafik veya islem gerektiren seylerde calisir merak etmeyinCevabınız için teşekkür ederim. Bu söylediğiniz bi yorum mu yoksa bi bilgiye mi dayalı. clash of clans açıp tekrar baktım yine 2 cpu çalışmıyor da o yüzden buraya yazdım. Teşekkürler.
Teşekkür ederim çok sağolun hemen geri nasıl dönerim diye düşünmeye başlamıştım.Clash of clans cok performans istemediginden. Yorum degil kesinlikle bilgiye dayalı yuksek grafik veya islem gerektiren seylerde calisir merak etmeyin