Rom Mi5 Nougat 7.1.19 Global Beta Rom ( Offical )

gerezli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
mi 5
Konular
1
Merhabalar, dün gece bende global beta 7.1.19 güncellemesini yaptım. Bugün cpu-z den baktığımda cpu3 ve cpu4 stopped yazdığını gördüm daha önceki sürümde böyle bi şey yazmıyordu. Bu durum normalmidir, değilmidir bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-01-24-12-21-46-826_com.cpuid.cpu_z.png
    Screenshot_2017-01-24-12-21-46-826_com.cpuid.cpu_z.png
    203,3 KB · Görüntüleme: 44

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Merhabalar, dün gece bende global beta 7.1.19 güncellemesini yaptım. Bugün cpu-z den baktığımda cpu3 ve cpu4 stopped yazdığını gördüm daha önceki sürümde böyle bi şey yazmıyordu. Bu durum normalmidir, değilmidir bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.
Tabikide iyi bisey. Gerekmedigi icin onlari kapatip güç tasarrufu sagliyor. Gerektiginde ise çalışıp performans. Sıkıntı yok memnun kalman lazım buna :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Arkadaşlar 6.0.1 var bunu TWRP den flahslamak istemesem android sürüm değişikliği olacağından problem olur mu ?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar 6.0.1 var bunu TWRP den flahslamak istemesem android sürüm değişikliği olacağından problem olur mu ?

Diğer Konuda Yazdığınız Mesajla Ters Köşe Olmuş Sanki. Evet Yükleyebilirsiniz. Lakin Temiz Kurulum Yapmanızı Tavsiye Ederim. Yedek Almayı Unutmayınız ;)

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Diğer Konuda Yazdığınız Mesajla Ters Köşe Olmuş Sanki. Evet Yükleyebilirsiniz. Lakin Temiz Kurulum Yapmanızı Tavsiye Ederim. Yedek Almayı Unutmayınız ;)
Aynen haklısınız discovery de sıkıntı olmuyordu yazdım sonra dedim farklı cihaz olduğu için sıkıntı olur sorayım dedim ona göre de cevabı düzeltecektim

gerezli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
mi 5
Konular
1
Tabikide iyi bisey. Gerekmedigi icin onlari kapatip güç tasarrufu sagliyor. Gerektiginde ise çalışıp performans. Sıkıntı yok memnun kalman lazım buna :)

Cevabınız için teşekkür ederim. Bu söylediğiniz bi yorum mu yoksa bi bilgiye mi dayalı. clash of clans açıp tekrar baktım yine 2 cpu çalışmıyor da o yüzden buraya yazdım. Teşekkürler.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Cevabınız için teşekkür ederim. Bu söylediğiniz bi yorum mu yoksa bi bilgiye mi dayalı. clash of clans açıp tekrar baktım yine 2 cpu çalışmıyor da o yüzden buraya yazdım. Teşekkürler.

Clash of clans cok performans istemediginden. Yorum degil kesinlikle bilgiye dayalı :) yuksek grafik veya islem gerektiren seylerde calisir merak etmeyin :)

gerezli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Musa
Cihazım
mi 5
Konular
1
Clash of clans cok performans istemediginden. Yorum degil kesinlikle bilgiye dayalı :) yuksek grafik veya islem gerektiren seylerde calisir merak etmeyin :)

Teşekkür ederim çok sağolun hemen geri nasıl dönerim diye düşünmeye başlamıştım.

Üst Alt