Herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Mi5 e miui 10 yüklemek istiyorum sorun var mı yoksa daha mı iyi olmuş
kanka çok alakasız olacak ama hangi klavyeyi kullanıyorsun? çok beğendimDurum çubuğundaki simgeler çok küçük geldi gözüme, büyütme yolu var mıGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben genelde gelen büyük güncelleme sonrası telefonu sıfırlarım genelde hiç sorun yaşamadım ama bana daha gelmedi mi8 benim eşime geldi sorun yok diyor oda fabrika ayarına aldık kuruncaMİUİ 10 güncellemsini OTA dan yapıp telefonu saçmalayan sonra da fabrika ayarlarına çeken varmı? (telefon modeli farketmez)
malumunuz Android de böyle şeyler meşhur.
Tamamda dostum miui 9da aciliyordu potre moduna girince simdi acilmiyor. Elimde kapattim bir uyarı falanda gelmedi. Dediğim gibi daha once potre moduna girdigimde direk ikinci kamera açılıyordu zaten amaç bu diger türlü yazilimsal oluyor. Açılması lazim acaba miui 10 hatası mi buO özellik matematik 10 lite da vardı şey oluyor ben dedim ikinci kameraya neden geçmiyor sonra ikinci kamerayı elimle kapattım lensleri kapatmayın dedi yani uzun lafın kısası sadece derinlik algısı için kullanıyor
OTA dosyası ile güncelledim şimdilik bir saçmalamaya denk gelmedim Mi6 içinMİUİ 10 güncellemsini OTA dan yapıp telefonu saçmalayan sonra da fabrika ayarlarına çeken varmı? (telefon modeli farketmez)
malumunuz Android de böyle şeyler meşhur.
Tamam onu biliyorum bende de mi6 var ama matematik 10 lite da da süs olsun diye koymamışlardır diye düşündümTamamda dostum miui 9da aciliyordu potre moduna girince simdi acilmiyor. Elimde kapattim bir uyarı falanda gelmedi. Dediğim gibi daha once potre moduna girdigimde direk ikinci kamera açılıyordu zaten amaç bu diger türlü yazilimsal oluyor. Açılması lazim acaba miui 10 hatası mi bu