Rom mi5 miui 9 rom hk.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
yaa arkadaşlar bizim bilgi işlemci benlen kafamı yaptı nediyosunuz
Xiaomi sunucularından indirdiysen korkma birşey olmaz. Biraz kafa bulmuş sanırım

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vedacavuslar11

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
vedat
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
0
Xiaomi sunucularından indirdiysen korkma birşey olmaz. Biraz kafa bulmuş sanırım

bu siteden paylaşılan dosyayı indirdim yabancı siteye girdiğimde mi5 prime güncelleme yoktu valla anlamadım kardeşim bu sitedeki 5s di indirdiğim güzelce güncelledi sıkıntı olurmu nedersininiz olursa eski versiyona döncem kafam ice karıştı arkadaşlar ne haltyemeye yüklediysem

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
bu siteden paylaşılan dosyayı indirdim yabancı siteye girdiğimde mi5 prime güncelleme yoktu valla anlamadım kardeşim bu sitedeki 5s di indirdiğim güzelce güncelledi sıkıntı olurmu nedersininiz olursa eski versiyona döncem kafam ice karıştı arkadaşlar ne haltyemeye yüklediysem
Korkmana gerek yok. İcin rahat olsun.

ghost37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi 4
Konular
1
Beta sürümden Stabil e telefon üzerinden dönemezsin. Pc üzerinden Mi Flash Tool ile yüklemen gerekli. Nasıl yapacağına dair sitede bilgiler mevcut.

Ne demek donemezsin. Miui 9 olmayınca sitedeki miui 8 i indirdim güncelleyiciden yükledim.

erdemturan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem Turan
Cihazım
Xiaomi 11T Pro
Konular
23
Ne demek donemezsin. Miui 9 olmayınca sitedeki miui 8 i indirdim güncelleyiciden yükledim.
Miui 9 Beta sürümden MIUI 9 Global sürüme dönüş yapamadım ben telefon izin vermedi. Tecrübeye dayanarak yorum yaptım. Ne mutlu sana o zaman ne diyeyim.

ozkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
mi4
Konular
3
Betadan global sürüme dönemeyenler için ilk önce buradan bu V8.5.3.0.NAAMIED (MIUI8) sürümü indirin ve kurun eğer yine hata alırsanız telefonu resetleyin(fabrika ayarlarına) tekrar deneyin olucaktır daha sonra bu sayfada paylaşılan mıuı 9 global romu güncelliyiciden yükleyin.
Aynı hatayı bende aldım betada ve bu adımları izleyip sorunsuz güncellendi.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Betadan global sürüme dönemeyenler için ilk önce buradan bu V8.5.3.0.NAAMIED (MIUI8) sürümü indirin ve kurun eğer yine hata alırsanız telefonu resetleyin(fabrika ayarlarına) tekrar deneyin olucaktır daha sonra bu sayfada paylaşılan mıuı 9 global romu güncelliyiciden yükleyin.
Aynı hatayı bende aldım betada ve bu adımları izleyip sorunsuz güncellendi.
Zip değil de bu ota nezaman gelecek mi5 ve 5s için çıktığı haberleri bile çıktı. Ama bekliyorum millet yüklüyor otadan gelen 8.5.3.0 a miui 9 henüz gelmedi

ozkan34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
mi4
Konular
3
Zip değil de bu ota nezaman gelecek mi5 ve 5s için çıktığı haberleri bile çıktı. Ama bekliyorum millet yüklüyor otadan gelen 8.5.3.0 a miui 9 henüz gelmedi
Bana da ota dan gelmedi bunu neye göre dağıtıyolar hiçbir fikrim yok ama beklemeyede gerek yok zipten güncelemenin herhangi bir sakıncası yok otadan gelince daha stabil çalışması için sıfırlamak gerekiyor zaten yani zipten güncelmenin herhangi bir sorun çıkaracagını sanmıyorum. ota dan da 1-2 güne gelir diye düşünüyorum çünkü büğün global siteye çin versiyonu yüklendi yakında globalde yüklenir ve her telefona ulaşır.

beylerbeyi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 5
Konular
6
Bana da güncelleme geldi yalnız bir şey dikkatimi çekti bildirimlere bakarken bazen (her zaman olmuyor) parlaklık kendi kendine azalıp artıyor. Otomatik olarak değil (yani sensör değil )parlaklık çubuğundan oluyor. Başına gelen var mı ?

Üst Alt