Rom mi5 miui 9 rom hk.

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Merhaba arkadaşlar miui 9 güncellemesinden sonra ana ekrandaki okuma modu, hotspot gibi widgetlerim kaybolmuş ve araçlar bölümünde dediğim widgetleri bulamadım nasıl halledebilirim bu sorunu ?

Bayson81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih mücahi
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Peki android guncellemesi gelecekmi bilgisi olan varmı mi9 oldu ama android 7 hâlâ

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
dosyaları açtığında herşey 0 gözüküyor miui 9 da birde kilit ekranda sağda kamera sol da fener ve kumanda çıkıyor onu degistiremiyorum bilen varmi yerini

bklsgl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bkls
Cihazım
mi5
Konular
1
mi fit uygulaması çalışan var mı?

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cikko

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
4
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Arkadaşlar merhaba, bugün telefon üzerinden güncelleme geldi bende global 9.1.1.0 a geçtim. Bir sorum olacak. Daha önceden pil tasarruf modunu kullanmama rağmen, özellikle 8.5 ve 9.1 sürümlerinde şarjım su gibi eriyor. Bana mı öyle geliyor yoksa siz de bu problemi fark ettiniz mi?

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Herhangi bir sorun yok. Şarj süresi gayet iyi.

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
Ben de 3 gün önce güncellendim. Şarj konusunda artısını görmedim. Hatta eksi olarak sanki daha çok şarj tüketiyor gibi. Bu güncelleme ile özelleştirmeyi biraz daha kısıtlamışlar. Hızlanma konusuna gelince önceki sürümde animasyonları kapatıyordum şuan ki hızla aynıydı bence. Ram daha fazla kullanıyor şuan. Artı olarak ekranı böl ve ekran kaydı var. Bana göre başka da köklü bir değişim yok.

musaozdemir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Musa
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Zip değil de bu ota nezaman gelecek mi5 ve 5s için çıktığı haberleri bile çıktı. Ama bekliyorum millet yüklüyor otadan gelen 8.5.3.0 a miui 9 henüz gelmedi
Merhaba , Bu söylediğiniz işlemlerin hepsini telefon üzerinden güncelleme bölümündne yapıyoruz dimi. Yada herhangi bir pc yardımı gerekli mi

knnekrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kenan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhaba. Benim de sorum olacak bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Telefonum mi5 ilk aldığımda 2016 Ocak ayında telefonun güvenlik uygulamasına girdiğimde en alttaki araçlar bölümünde otomatik uygulama başlatma diye bı bölüm vardı oradan mesela saat 8de mobil veriyi kapat wifi yıl aç, veya saat19 da wifi yi aç mobil veriyi kapat gibi ayarlar Yapabiliyordum. Şimdi bu ayarları bı turlu bulamıyorum. Şu anda o araçlar bölümünde : Derin temizlik, Veri kullanımı, Çift uygulamalar, İkinci alan gibi ayarlar var. Ama o dediğim ayarları bı türlü bulamıyorum acaba Miui sürümü güncellenice falan o ayarlar iptal mi oldu. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Üst Alt