Rom Mi5 Miui 9.5.1.0 Güncellemesi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Selam arkadaşlar telefon şarjda oynarken aşırı kasıyor hatta ara ara donuyor neden acaba ya da sz böyle bişey yaşıyor musunuz..
Şarjda telefon ile oynanmaz!

Sebebine gelirsek; hızlı şarj özelliği mevcut bu olay zaten telefonu 36-37 dereceye kadar ısındırır birde üstüne oynayıp uğraşıp işlemciyi yorarsanız telefonu da pili de pert hale getirebilirsiniz. Şarjda iken telefonu elinize almaktan kaçının oyun oynamak asla!

MI 5S Epicrom 8.3.15 Beta tapatalk kullanılarak yazılmıştır.

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Selam arkadaşlar telefon şarjda oynarken aşırı kasıyor hatta ara ara donuyor neden acaba ya da sz böyle bişey yaşıyor musunuz..
Bu sorunu ben de yaşıyordum. Hızlı şarj özelliği mevcut ve telefon şarjda iken otomatikman 4 çekirdekten ikisi kapanıyor. Diğer düşük frekanslı iki cekirdege de çok yuk bindigi için oyununuz kasıyor. Şarjda iken telefona ağır yük bindirmeyiniz

dakick

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Asd
Cihazım
Mi9 8 / 128
Konular
0
Kardeşlerim paylastıgınız update i indiriyorum nasıl yapıcagım konusunda bilgi paylaşır mısınız ? adımları yanı

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Kardeşlerim paylastıgınız update i indiriyorum nasıl yapıcagım konusunda bilgi paylaşır mısınız ? adımları yanı
Global stable ya da global developer romlardan birinde iseniz, ayarlar telefon hakkında sistem güncelleyici kısmına gelerek sağ üstteki üç noktaya tıklayınız. Güncellemeyi elle yükle tarzı bir seçenek olması lazım ona tiklayip indirdiğiniz update dosyasını seçmeniz yeterli olacaktır

Themunay

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
18
Birkaç gün önce telefonu sil baştan miuinin rom bölümündeki fastboot menüsünden son romu indirip kurarak güncelleştirdim. Miui 9 yazıyor ama 8.3.29 diyor bunu anlayamadım sistem güncelleme sayfasından güncelleştirme kontrol et dediğimde de güncelleme yok diyor. Anlayamadım gitti

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-04-03-21-26-30-340_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-04-03-21-26-30-340_com.android.settings.png
    135,8 KB · Görüntüleme: 47

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Birkaç gün önce telefonu sil baştan miuinin rom bölümündeki fastboot menüsünden son romu indirip kurarak güncelleştirdim. Miui 9 yazıyor ama 8.3.29 diyor bunu anlayamadım sistem güncelleme sayfasından güncelleştirme kontrol et dediğimde de güncelleme yok diyor. Anlayamadım gitti
Global developer yani haftalik güncelleme alan sürümü kurmuşsunuz hocam. 8.3.29 global Stable romun son sürümüdür bi sorun yok yani :)

cheleby

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
mi5 prime
Konular
13
hala güncelleme gelmedi

Düshekimi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Az önce geldi

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Mi 5e de az önce geldi

By_Bilinmeyen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 5 prime
Konular
1
Arkadaşlar batarya sorunu çözülmediği sürece ağızları ile kuş tutsalar bir işimize yarar mı sizce? Telefonu 8.2.2.0 sürümünden beri kullanıyorum batarya performansı her güncelleme ile daha kötüye gidiyor 8.2 ve 8.5 de telefon günlük kullanımda 2 saat giderken 9.2 ve sonrasında bir günü çıkaramıyor.

Şimdi yıl olmuş 2018 8.2 kullanmak nedir diyeceksiniz, bu durumda devreye 9.1.1.0 giriyor.

9.1.1.0 da batarya konusunda sıkıntılı ama günlük kullanımda bir günü çıkartıp günü kurtarabiliyor, ve 8 versiyonları kadar hantal değil. Telefonu kullanırken elimdeki mal sağlam ya hissini de veriyor.

Batarya isteyenler 8.2 ve 8.5 den şaşmasın, 9.1 performans ve batarya arasında köprü kurmuş 9.2 ve sonrası çöp çünkü telefon kernel dolayısı ile sanıyorum çok batarya tüketiyor.

Not: 8.2 ve 8.5 i kullanmama sebebim 9 güncellemeleri ile kulaklık performansında yapılan muhteşem artıştır. Müzik dinlemesem direk 8.5 e dönerim.
[doublepost=1523690611,1523690538][/doublepost]
Arkadaşlar batarya sorunu çözülmediği sürece ağızları ile kuş tutsalar bir işimize yarar mı sizce? Telefonu 8.2.2.0 sürümünden beri kullanıyorum batarya performansı her güncelleme ile daha kötüye gidiyor 8.2 ve 8.5 de telefon günlük kullanımda 2 saat giderken 9.2 ve sonrasında bir günü çıkaramıyor.

Şimdi yıl olmuş 2018 8.2 kullanmak nedir diyeceksiniz, bu durumda devreye 9.1.1.0 giriyor.

9.1.1.0 da batarya konusunda sıkıntılı ama günlük kullanımda bir günü çıkartıp günü kurtarabiliyor, ve 8 versiyonları kadar hantal değil. Telefonu kullanırken elimdeki mal sağlam ya hissini de veriyor.

Batarya isteyenler 8.2 ve 8.5 den şaşmasın, 9.1 performans ve batarya arasında köprü kurmuş 9.2 ve sonrası çöp çünkü telefon kernel dolayısı ile sanıyorum çok batarya tüketiyor.

Not: 8.2 ve 8.5 i kullanmama sebebim 9 güncellemeleri ile kulaklık performansında yapılan muhteşem artıştır. Müzik dinlemesem direk 8.5 e dönerim.
Düzeltme 2 saat değil iki gün.
9.5 in batarya incelemesini yükleyenler lütfen haberdar etsin beni

Üst Alt