- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Xiaomi Mi 5
- Konular
- 14
3. parti temalar tam olarak neleri kapsıyor? Buna tema mazağası dahil değil demi ?
Ekran süresi ve bekleme süresi ne kadar oluyor hocam9.2.1 de sarj çabuk bitiyordu bu çok iyi
bu dosyayi indirip guncelleyiciden yuklicez degilmi? bide kac gb ?Tekrar veriyim link adresini.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu dosyayi indirip guncelleyiciden yuklicez degilmi? bide kac gb ?
Bende yeni mi pro kulaklık aldım, bahsettiğin problem bende yokMerhaba arkadaşlar, mi5 64gb kullanıyorum. Güncellemeyi yaptım. Batarya daha iyi göründü gözüme. Uygulamalarda bir fark görmedim. Ama kulaklık ile ilgili sorun var. Mi hd pro kullanıyorum. Kulaklık düğmeleri çalışmıyor. Kulaklığı çıkardıktan 2 sn sonra kulaklık simgesi kayboluyor. Sizde böyle bir sorun var mı. Kulaklık ayarlarından baktım, iki seçeneği de denedim ama değişen yok. Çözüm bulursanız çok sevinirim.
Merhaba, başka sitelerden baktım, çözüm olarak kulaklık girişini çuvaldız ile kurcaladım, kulaklığı bir kaç defa sert bir şekilde takıp çıkardım. Sonra çalışmaya başladı. Ama telefonu cebime koyunca yine arıza verdi. Garip. Telefondan kaynaklı diye düşünüyorum.Bende yeni mi pro kulaklık aldım, bahsettiğin problem bende yok
İlginç, sert taktım deyince aklıma şey geldi, acaba jac tam oturmuyor mu yerineMerhaba, başka sitelerden baktım, çözüm olarak kulaklık girişini çuvaldız ile kurcaladım, kulaklığı bir kaç defa sert bir şekilde takıp çıkardım. Sonra çalışmaya başladı. Ama telefonu cebime koyunca yine arıza verdi. Garip. Telefondan kaynaklı diye düşünüyorum.
Telefon sarjda iken oyun oynamanizi tavsiye etmiyorum. Çünkü sarj edilirken telefon isinir ustune oyun daha çok ısınma demek o yuzden donuyordur ayrıca bataryayi erken bitirir.Selam arkadaşlar telefon şarjda oynarken aşırı kasıyor hatta ara ara donuyor neden acaba ya da sz böyle bişey yaşıyor musunuz..