Mi5 miui 8.2

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Arkadaslar aimdi cpu-z den baktim islemci snapdragon 820 1.36 chz gözükuyor nasil oluyo anlamadim daha önce 1800 degilmiydi ve sadece 2 cekirdek calisiyor
güncellemeden kaynakl bir durum çok takınılacak bişey değil sonra düzeltilebilir

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Arkadaşlar şarjı fulledikten sonra elektriği kesiyor bildiğimiz gibi ama pil oranı düşünce tekrar dolmuyor muydu? Güncellemeden sonra bu sabah farkettim gece taktım şarja sabah baktım %100 değil %89 şarja takılı iken üstelik. Hem harcama da yüksek. Nedeni ne olabilir? Cihaz Mi 5 Pro.
%5e kadar indir tam dolsun, 100de 20 dk daha beklet hocam. yeni roma geçtiğinde bunu yapsan iyi olur

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
%5e kadar indir tam dolsun, 100de 20 dk daha beklet hocam. yeni roma geçtiğinde bunu yapsan iyi olur
Dün gece tamamen bitirip şarja bıraktım sabah bi sıkıntı yoktu. Bugün için düzeldi diyebilirim. Olmazsa bir de dediğinizi yaparım.

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Dün gece tamamen bitirip şarja bıraktım sabah bi sıkıntı yoktu. Bugün için düzeldi diyebilirim. Olmazsa bir de dediğinizi yaparım.
Tamam hocam işte, ne fark eder ha bitirmek ha %5 bırakmak :)

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Arkadaşlar 8.2 ye güncelleme yaptım, yapmadan önce yedek almıştım Android 6.0 da şimdi bildiğimiz üzere android 7.0 acaba yedeği yüklesem sorun teşkil eder mi?

Alex35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özkan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim dün mi5 aldım 32 gb olandan 2 yıl delta garantili beta rom üzerinde gece güncelleme yaptım android 7 oldu benim merak ettiğim bu kararlı rom global rom nedir hangisini kullanmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim saygılar

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Merhaba arkadaşlar burada yeniyim dün mi5 aldım 32 gb olandan 2 yıl delta garantili beta rom üzerinde gece güncelleme yaptım android 7 oldu benim merak ettiğim bu kararlı rom global rom nedir hangisini kullanmak gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim saygılar
Kararlı Global Rom normal kullanıcılar için tüm dünyada geçerli olan ve çoklu dil seçeneği bulunan rom anlamına geliyor. Aynı zamanda sorunları en az olan rom. Bir de developer olan var o da geliştiriciler için öne sürülen rom..

Üst Alt