- Adım
- alperen
- Cihazım
- iphone 5
- Konular
- 2
Ben cihazı aldığımdan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım 4g de de sıkıntı yok hat türkcell. İmeil atılı halde geldi zaten.
hayırlı olsun 5.7 cok da buyuk degıl esası daha once nasıl bır ekran buyulugu kullandınız bılmıyorum ama 5.15 de pek kucuk sayılmaz ıdeal . ama 5.7 plus alsanız daha memnun kalırdınız benım görusumSelamun aleyküm bende sizin gibi kararsız kaldım mi6 yı beklemedim pek fark bulamadım kendime göre, sonunda sefa hocadan mi5s 4-128 sipariş ettik yolda . Bakalım nasıl olacak beni ürküten sarj (iphone kullanıcı sarj mağduruyum) 'ın çabuk bitme durum birde ekran 5.15 inç ufak kalmaz inşALLAH plus 5,7 inç benim cebime sığmaz diye düşündüm 5,5 inç olsaymış iyiydi. Cihaz elime düşünce bilgi eklerim artı,eksi hayırlısı olsun şimdiden.
leeco le2 var 5.5 inç elime aldım tek elle kullanmak zor 5.7 inç 2 elden aşağı kurtarmaz düşündüm. 5.15 inç İdeal ekran benim için yeterli yinede .hayırlı olsun 5.7 cok da buyuk degıl esası daha once nasıl bır ekran buyulugu kullandınız bılmıyorum ama 5.15 de pek kucuk sayılmaz ıdeal . ama 5.7 plus alsanız daha memnun kalırdınız benım görusum