Yardım mi5 kapandi. yalvaririm yardim edin. cok onemli...

interwelet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fikret
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
Arkadaşlar merhaba...
Dun (bana gore) durduk yere telefonum cebimdeyken kapanmis. Dokundugumda cok sicakti. acmayi denefim acilmadi. kilifindan cikartip mermerin uzerine biraktim sogusun diye. saba uyandigimda sogumustu. sarja taktim. kirmizi led once con hafif sonra giderek parlaklasarak yandi. batarya bitmistir diye dusundum. bir muddet bekledim ama acilmadi. acilmiyor. bilgisayara bagladigimda normalde aygit yoneticusinde yeni aygit bulundu diyordu ancak su an o da yok maalesef. sarja taktigimda isiniyor o kadar. hicbir tepki yok. 8 aylik kizim var. tum fotolar icinde ki bazilarinin yedegi yok. telefon delta garantili ancak versiyon yuklemedi yapacaklarini soylefiler. bu format demek. esim de ben de mahvoluruz. lutfen bana bir yol gosterin. simdiden cok tesekkur ederim...

serkan338

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaimo Mi 5
Konular
2
Mi hesabını aktif etmedinmi. Eğer mi cloud aktif ise reaimlerinin büyük kısmı ordadır zaten. Ordan alırsın.

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Arkadaşlar merhaba...
Dun (bana gore) durduk yere telefonum cebimdeyken kapanmis. Dokundugumda cok sicakti. acmayi denefim acilmadi. kilifindan cikartip mermerin uzerine biraktim sogusun diye. saba uyandigimda sogumustu. sarja taktim. kirmizi led once con hafif sonra giderek parlaklasarak yandi. batarya bitmistir diye dusundum. bir muddet bekledim ama acilmadi. acilmiyor. bilgisayara bagladigimda normalde aygit yoneticusinde yeni aygit bulundu diyordu ancak su an o da yok maalesef. sarja taktigimda isiniyor o kadar. hicbir tepki yok. 8 aylik kizim var. tum fotolar icinde ki bazilarinin yedegi yok. telefon delta garantili ancak versiyon yuklemedi yapacaklarini soylefiler. bu format demek. esim de ben de mahvoluruz. lutfen bana bir yol gosterin. simdiden cok tesekkur ederim...

Mi hesabınız varsa ve mi cloud fotoğraf yedeklemesini açtıysanız yedeklenmiştir hepsi.

Bu adresten mi hesabınızla giriş yapın fotoğraflarınız yedeklenmiş ise görünür ve bilgisayara indirebilirsiniz.

Oyla:

Facker70

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet sait
Cihazım
Mİ5s - Mi9 SE
Meslek
Elektronik Müh.
Konular
9
Telefon sıcakken mermerin üzerine koymayın arkadaşlar aklınızda bulunsun. Bırakın telefon kendi kendine soğusun. Chipset hatasının başlıca sebebi budur.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ekran çipi arızası gibi duruyor hocam. Bootloader kilidiniz açık mıydı? Cihazda mi hesabı var mıydı? Bir ihtimal cihazınızdaki verileri kurtarabilirim.

Oyla:

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Mi cloud yedekleme yoksa emmc sökülüp bilgilerinizi alabiliriz

Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi

Oyla:

furkansahn6886

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
xiaomi mi 5x
Konular
59
Bende xiaomi Redmi Note 4 MTK var oda aşırı ısınıyor bende buzdolabında 5 dakika bekletip yeniden kullanmaya devam ediyorum neden birşey olmuyor

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Dolaba koyma elinde şişer bir gün :)
Ani soğuma esnasında işlemcideki diyotlar zarar görebilir.
Çok ısınıyosa bir müddet kullanmayın koyun dursun bi kenarda. Oda sıcaklığına inecektir kısa sürede.
Benim mi5s de deli gibi ısınıyor. 10 dk kullanmayınca 36 derece civarına düşüyor sıcaklık

Oyla:

interwelet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fikret
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaslar cok tesekkurler cevaplar icin. mi cloud biliyirsunuz 5 gb fazlasini almiyor o nedenle 5 gb dolduktan ssonra atmadi geri kalanini 1 aydir izindeyim kizim icin kurban adagim vs vardi son bir ayin fotolari yok mi cloudda malesef. hepsi telefonda. acaba telefonu garantiye gonderrken bir de not yazsam icine bi tane flash bellek koysam deltadaki arkadaslar yardimci olamaz mi?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
arkadaslar cok tesekkurler cevaplar icin. mi cloud biliyirsunuz 5 gb fazlasini almiyor o nedenle 5 gb dolduktan ssonra atmadi geri kalanini 1 aydir izindeyim kizim icin kurban adagim vs vardi son bir ayin fotolari yok mi cloudda malesef. hepsi telefonda. acaba telefonu garantiye gonderrken bir de not yazsam icine bi tane flash bellek koysam deltadaki arkadaslar yardimci olamaz mi?
Hocam özelden yazdım bir dönüş yapın bana.

Oyla:
Üst Alt