Yardım mi5 kapandi. yalvaririm yardim edin. cok onemli...

interwelet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fikret
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
Arkadaşlar merhaba...
Dun (bana gore) durduk yere telefonum cebimdeyken kapanmis. Dokundugumda cok sicakti. acmayi denefim acilmadi. kilifindan cikartip mermerin uzerine biraktim sogusun diye. saba uyandigimda sogumustu. sarja taktim. kirmizi led once con hafif sonra giderek parlaklasarak yandi. batarya bitmistir diye dusundum. bir muddet bekledim ama acilmadi. acilmiyor. bilgisayara bagladigimda normalde aygit yoneticusinde yeni aygit bulundu diyordu ancak su an o da yok maalesef. sarja taktigimda isiniyor o kadar. hicbir tepki yok. 8 aylik kizim var. tum fotolar icinde ki bazilarinin yedegi yok. telefon delta garantili ancak versiyon yuklemedi yapacaklarini soylefiler. bu format demek. esim de ben de mahvoluruz. lutfen bana bir yol gosterin. simdiden cok tesekkur ederim...

interwelet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fikret
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
4
vantuz yardimiyla arka kapagi actim. acarken bir tane disi de kirdim gecmis olsun. neyse buri bataryayi sok tak dedi. guvenlik vidasi haric tum vidalari vidalara iz yapmadan soktum ust plastigi hafif kaldirdim. bataryanin telefona giren kablosunu soktum geri taktum. sonuc: hicbursey degismedi. vudalari tekrar taktim. parmak ierini temizleyip telefonu topladim.

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.