Yardım Mİ5 Kapandı Açılmıyor

canygrlp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
can
Cihazım
mi 5
Meslek
Doktor
Konular
5
arkadaslar telefonumda ilk önce dokunmatik algılamama sorunu vardı dün servisten geldi ve bugün sabah tekrar dokunmatik problemi yaşadım. Serviste ekran kalibrasyonu yapmışlar. Bu aksam telefonum kendiliğinden kapandı ve bir daha açılmadı Sarja takıyorum herhangi bir led yanmıyor pc ile bağlantıda telefonu görmüyorbilgisayar. daha önce başına gelen var mı

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
aslında birazda şans işi hocam Cihazdan 2 tane almıştım diğerinde bir sıkıntı yaşamadık ama kendi kullandığım cihazın sürekli bir sıkıntısı çıktı malum delta servis cihazın arkasında durmuyor zaten. Hepsiburadaya güvenip almıştım orası da satana kadar destek sağlıyor sonrasına karışmıyor. Bu gidişle mahkemelik olacak gbiyiz
hocam bu konularda hiç çekinmeyeceksin gerekirse vereceksin mahkemeye benim zannımca bu yaptıkları esnaflık ahlakına uymuyor yani arkasında durmaları lazım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
bu kadar fazla kronik sorunlu bir telefon daha olamaz sanırım. Ne kadar f/p ürünü olsa da xiaomi nin hem donanımsal hem de yazılımsal olarak bir samsung veya LG olması için daha çok çalışması lazım. Telefon dışında çok fazla ürünü var elimde özellikle kablosuz hoparlörü mükemmel ama telefon işini becerememişler
Samsung ve lg ile xiaomi yi kıyaslıyorsunuz. Samsung un patlayan note 7 lerinden bi habersiniz sanırım? Veya lg nin g4 serisinin hepsinin anakart sorunlu olduğundan, müşterilerin elinde kaldıklarından?

Kronik sorun demeniz için aynı sorundan müzdarip kullanıcılar olmalı. Bu 3-5 kişiyle de olmaz, kronik dememiz için üstünkörü satılan cihazların dörtte biri bu şekil olmalı.

Oyla:

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Samsung ve lg ile xiaomi yi kıyaslıyorsunuz. Samsung un patlayan note 7 lerinden bi habersiniz sanırım? Veya lg nin g4 serisinin hepsinin anakart sorunlu olduğundan, müşterilerin elinde kaldıklarından?

Kronik sorun demeniz için aynı sorundan müzdarip kullanıcılar olmalı. Bu 3-5 kişiyle de olmaz, kronik dememiz için üstünkörü satılan cihazların dörtte biri bu şekil olmalı.
Ben 10 aydır kullanıyorum cihazı hocam. Yazılımsal olarak gördüğüm tek ciddi sorun bildirimler . 4G bandı da donanımsal eksikliğe girer herhalde.
Bu bildirimlerin çözümü yok mu? kise mi yaşamıyor böyle bir sorun anlamıyorum ...

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ben 10 aydır kullanıyorum cihazı hocam. Yazılımsal olarak gördüğüm tek ciddi sorun bildirimler . 4G bandı da donanımsal eksikliğe girer herhalde.
Bu bildirimlerin çözümü yok mu? kise mi yaşamıyor böyle bir sorun anlamıyorum ...
Hocam bildirim sorununun çözümü otomatik başlatma izni vermek yine olmadıysa ram yemizleme kısmından uygulamayı kilitlemek ama başka çözümleri de var. önermediğimiz çözümler çünkü pil kullanımı artıyor. Multitasking açısından ds gayet başarılı bir hale geliyor cihaz. İsterseniz özelden ulaşın anlatıyım :)

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt