Yardım Mi5 imei

sametkok

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samkako
Cihazım
mi 5
Konular
10
Merhaba arkadaşlar mi5 32 gb cihazım var global stable 8.1.2.0 kullanıyorum twrp yüklü aynı zamanda başka bir telefonumun imei si var. Başka roma geçmek istesem linea os veya beta sürüm gibi imei kaybolur mu sorun yaşar mıyım bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

sametkok

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samkako
Cihazım
mi 5
Konular
10
Hocam belli ki bilginiz yok, neden bulaştınız bu işlere?

Romu flashlamalısınız wipe dan sonra, systemi silip açılmasını beklemek abes değil mi?
zaten o şekilde yaptım ama olmadı mi flash ile kurmaya çalışıyorum fastboot romu ama cannot found file flash_all_except_storege.bat hatası veriyor yardımcı olursnız çok sevinirim

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
zaten o şekilde yaptım ama olmadı mi flash ile kurmaya çalışıyorum fastboot romu ama cannot found file flash_all_except_storege.bat hatası veriyor yardımcı olursnız çok sevinirim
Fastboot rom kurma konularını inceleyiniz.

Oyla:

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Lineageos un hangi sürümünü indirdiniz ? Nightly 7.0 olanı indirdiyseniz global stable 8.1(6.0) den gecemezsiniz. İlk önce lineageos experimental olan romu yuklemelisiniz. Ondan sonra son sürümü yükleyebilirsiniz

Oyla:

sametkok

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samkako
Cihazım
mi 5
Konular
10
Lineageos un hangi sürümünü indirdiniz ? Nightly 7.0 olanı indirdiyseniz global stable 8.1(6.0) den gecemezsiniz. İlk önce lineageos experimental olan romu yuklemelisiniz. Ondan sonra son sürümü yükleyebilirsiniz
nighlty yüklemeye çalıştım olmadı işte şimdide mi ekranın da kaldı fastboot rom yüklemeye çalışıyorum maalesef hata veriyor her defasında lütfen yardımcı olun bi

Oyla:

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
nighlty yüklemeye çalıştım olmadı işte şimdide mi ekranın da kaldı fastboot rom yüklemeye çalışıyorum maalesef hata veriyor her defasında lütfen yardımcı olun bi

Telefonunuzda twrp hala duruyor olması lazım bilgisayarınızdan herhangi bir yada yüklemek istediğiniz flashlanabilir rom indirip telefonunuza atın ?

Oyla:

sametkok

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samkako
Cihazım
mi 5
Konular
10
Telefonunuzda twrp hala duruyor olması lazım bilgisayarınızdan herhangi bir yada yüklemek istediğiniz flashlanabilir rom indirip telefonunuza atın ?
telefon da twrp ye nasıl giricem telefon mi yazısında kaldı fastboot moda alabiliyorum sadece

Oyla:

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Ses açma tuşu+power basılı tutun telefon kapansın açıldıktan sonra güç tuşundan(ses açma hala basılı ) çekin eğer telefonunuzda twrp hala duruyorsa açılması lazim

Oyla:

sametkok

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samkako
Cihazım
mi 5
Konular
10
Ses açma tuşu+power basılı tutun telefon kapansın açıldıktan sonra güç tuşundan(ses açma hala basılı ) çekin eğer telefonunuzda twrp hala duruyorsa açılması lazim
twrp ye girdim ama telefona flashable dosya nasıl atcam abi

Oyla:
Üst Alt