Mİ5 imei Sorunu(adb shell)

pyross

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mİ5
Konular
17
Peki bunları yaparken telefon her hangi bir mod da olması gerekir mi twrp veya fastboot gibi

ETRAFINDA ÇOK İNSAN OLMASİN
ETRAFINDAKİLER İNSAN OLSUN..

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Peki bunları yaparken telefon her hangi bir mod da olması gerekir mi twrp veya fastboot gibi

Herhangi bir mod gerekmiyor. Benim verdiğim kodu yazınca diag port enabled yazıyor mu cihazın ekrana. Aygıt yöneticisinde bir değişim oluyor mu?

pyross

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mİ5
Konular
17
Yazıyor orda sıkıntı yok... ama aygıt yöneticisinde görünmüyor ... neyse bunu başka zaman senden yardımını isterim sunada il dışındaym..

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yazıyor orda sıkıntı yok... ama aygıt yöneticisinde görünmüyor ... neyse bunu başka zaman senden yardımını isterim sunada il dışındaym..

Olur hocam ama bende bu akşam yurt dışına çıkıyorum. Bir hafta sonra olabilir :)

kenan386

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kenan
Cihazım
Xiaomi Mİ5
Konular
3
Ben Bu Kadar Hiç Uğraşmadım Bir Telefona.adb shell de aynı su komutu aynı hatada kalıyor.Diğer komutlarda sıkıntı yok.
Telefon developer rom'lu bootloader kilidi açık.qpst software den qcn yedeğini bile aldım imei'yi dosyaya yerleştirdim.
Ama imei'yi bozacak olan komutları giriyorum telefon reboot yaptıktan sonra değişen bir şey yok.Yani Bozulmuyor imei.Yada Konyada Yapacak olan varmı acaba.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ben Bu Kadar Hiç Uğraşmadım Bir Telefona.adb shell de aynı su komutu aynı hatada kalıyor.Diğer komutlarda sıkıntı yok.
Telefon developer rom'lu bootloader kilidi açık.qpst software den qcn yedeğini bile aldım imei'yi dosyaya yerleştirdim.
Ama imei'yi bozacak olan komutları giriyorum telefon reboot yaptıktan sonra değişen bir şey yok.Yani Bozulmuyor imei.Yada Konyada Yapacak olan varmı acaba.

Cihazi rootlamadan imei değiştiremezsiniz. Mi5 bölümündeki twrp yükleme konusundan yararlanarak twrp kurun ardından supersu flashlayın.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Arkadaşımız zaten cevap vermiş te, ben önemli bir konuya dikkat çekmek istiyorum.
Şimdi yukarıda yazmışsınız ya "Ben bir telefonla bu kadar hiç uğraşmadım" diye, şimdi bu cümleyi okuyan herkes, cihazın bir sürü sorunu olduğunu, çok zorlu olduğunu, çok uğraşmak gerektiğini falan zanneder. Oysa bu haliyle 80 sene de uğraşsanız zaten yapamazsınız. Çünkü en önemli şart olan ROOT şartını yerine getirmemişsiniz. Eğer root yapsaydınız su yani SuperUser komutu hata vermeyecek ve bu kadar uğraşmanız gerekmeyecek, mesajınızı okuyacak kişilerde de yanlış bir intiba oluşmayacaktı.

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18

uğrarsan yanıma bakabiliriz.

pyross

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mİ5
Konular
17
imei xqcn dosyası uzerınde degısıklıklerı yaptıktan sonra kaydettım ve restore ye gectıgımde boyle bı hata alıyorum ilk mi5 te sorunsuz hallettım aynı ıslemlerı buna yaptım ama hata verdı butun komutları yerıne getırdım ...bu konuda acilen yardımcı olacak warmı telefonda suan imei yok gecersiz imei yazıyo dolayısıyla arama da yapamıyorm ...

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
imei xqcn dosyası uzerınde degısıklıklerı yaptıktan sonra kaydettım ve restore ye gectıgımde boyle bı hata alıyorum ilk mi5 te sorunsuz hallettım aynı ıslemlerı buna yaptım ama hata verdı butun komutları yerıne getırdım ...bu konuda acilen yardımcı olacak warmı telefonda suan imei yok gecersiz imei yazıyo dolayısıyla arama da yapamıyorm ...
Qcn dosyası zarar görmüş. Umarım hiç ellenmemiş yedeğiniz vardır. Varsa düzenleyin ve cihaza yükleyin. Tabi her zaman bir yedek bulundurun ellenmemiş halde.

Üst Alt