Soru Mi5 için MIUI 8-9 a dönmek?

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
İyi günler. Mi5 cihazım MIUI 10da bi türlü düzen tutmadı custom romlar dahil. Özellikler çok ama ilk aldığım zaman ki zevki vermiyor telefon. Miui 8 yada 9 stabil sürüm önerir misiniz global beta custom rom yada stabil sürüm olabilir kullanan varsa yardımcı olursa memnun olurum.

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Android 6 nın en son betalarından tavsiye ediyorlardı. Ben mi5s için eu yükledim ancak geri tuşuna uzun basarak ekran kapatma yok diye masik rom yükledim. Size de tavsiye ederim. Masik rom yüklerken 400 dpi seçersen çok memnun kalırsınız. Yüklemesi de çok kolay ve zevkli. Klavyeyi gboard ve Xperia olarak seçin daha kolay olacaktır.
Hocam masikde kullandım onunda MIUI 8 versiyonu vardı ondada ns yoktu onun için değişmiştimde bulursam tekrar yüklerim ama bulamadım onu

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Miui 8 masik denemedim ama masik x gayet iyi. Özellikle 400 dpi olduğu için akıcı. Daha az yükleniyor gpuya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında masik x in android 6 sı olsa bende kurarım. Ama maalesef yok. Yine de masik , eu romlardan daha efektif çalışıyor.

Oyla:

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Miui 8 masik denemedim ama masik x gayet iyi. Özellikle 400 dpi olduğu için akıcı. Daha az yükleniyor gpuya

Aslında masik x in android 6 sı olsa bende kurarım. Ama maalesef yok. Yine de masik , eu romlardan daha efektif çalışıyor.
Masik x MIUI sürümü kaç android sürümü nedir ortalama ekran süresi ve stabilite nasıl?

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Miui 9 , android 7, ben mi5s de global beta da 3 saate düşünce rom aramaya başladım. Eu falan denedim, birkaç versiyon, En son masik x attım. 400 dpi olarak yükledim. Akıcı, hızlı, basit ve çok yetenekli bir rom. Hatta yüklemeden önce masik rom övenlere içimden kızardım abartıyorlar diye. Ama ben mi5s in batarya sorununu çözdüğüme göre mi5 de hayli hayli rahatlatır çünkü mi5s in parmak izi okuyucu çok yiyor.

Ekran sürem 4-5 saate çıktı, bekleme süresi 1 günü geçmeye başladı.

Oyla:

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Miui 9 , android 7, ben mi5s de global beta da 3 saate düşünce rom aramaya başladım. Eu falan denedim, birkaç versiyon, En son masik x attım. 400 dpi olarak yükledim. Akıcı, hızlı, basit ve çok yetenekli bir rom. Hatta yüklemeden önce masik rom övenlere içimden kızardım abartıyorlar diye. Ama ben mi5s in batarya sorununu çözdüğüme göre mi5 de hayli hayli rahatlatır çünkü mi5s in parmak izi okuyucu çok yiyor.

Ekran sürem 4-5 saate çıktı, bekleme süresi 1 günü geçmeye başladı.
Çok iyi hocam hangi sürüm bu masik x in başka sürümleride var mı ? Sizin kullandığınız sürümün Linkini atar mısınız ?

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Rom - Masik X - Özellikleri ve Kurulum Talimatları

Twrp ile kuruluyor ve çok şık bir aroma menü gelip size kurulacak ekstra özellikleri soruyor. 400dpi seçin. Gboard ve Xperia klavye yi birlikte seçin. Diğerleri size kalmış.

Usb otg ile temiz kurulum yaparsanız uzun bir süre stabil kullanırsınız.

Son düzenleme:
Oyla:

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Kolay gelsin. Kullanırsanız yazın da , mi5 serileri eskimeye ve yazılım olarak şişmeye başladığı şu günlerde milletin telefonları nefes alsın diye belki bir ön ayak da olursunuz. Telefona iyi gelir İnşallah.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt