Gelen bildirime basın sonra hemen ana sayfaya dönün ve arkaplanı temizleyin.Peki bu güncelemeyi ekrandan nasıl kaldıracam gitmiyor
yok gitmiyor.Gelen bildirime basın sonra hemen ana sayfaya dönün ve arkaplanı temizleyin.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende gitdi hızlı olmanız lazım ama ve bildirime basmadan önce arkada açık olmasın güncelleyici çünkü bildirime bastığınız da güncelleme kontrol ediliyor diyecek o kontrol bitmeden arkaplanı temizleyin.yok gitmiyor.
hızlı yaptım hocam sağolunBende gitdi hızlı olmanız lazım ama ve bildirime basmadan önce arkada açık olmasın güncelleyici çünkü bildirime bastığınız da güncelleme kontrol ediliyor diyecek o kontrol bitmeden arkaplanı temizleyin.
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynı sorundan muzdaribim bootloader kilid var telefonda nasıl geri getirebilirim telefonuArkadaşlar benimde açılmıyor miflash ile denedim bu seferde aşağıdaki hatayı veriyor sanırım cihazın bootloaderi kitli e şimdi cihaz hiç açılmıyor ne yapmam gerekiyor şimdi kafayı yicem yardım edin telefoncuya mı vericem ne yapcam benim yapabilceğim biş var mı ?Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir