Yardım Mi5 ghost screen ( hayalet ekran) sorunu

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar xiaomi mi5 telefonumda ghost sceen var. Kronik bir sorun değil galiba çünkü forumda rastlamadım daha önce. Lgg4 telefonumda vardı şimdi de mi5 telefonumda var ve baya belirgin oluyor özellikle bildirim çubugu koyu renkli ise. Bu sorundan garantiye veren ve ekran değişen yada para iadesi alabilen var mı? Fotoğraftaki temayı kullandığımda aşırı derece de belli oluyor. Elimde başka telefon olmadığı için çekemedim fotoğrafını.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-28-00-25-17-638_com.android.chrome.png
    Screenshot_2017-07-28-00-25-17-638_com.android.chrome.png
    149,4 KB · Görüntüleme: 124

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
Samsungla anlaşılmış bende okudum ama lg dende ekran alınıyor. İlla çıkacak diye birşey yok badmana problemsiz kullanan bir sürü insan var
Evet illa çıkacak diyemeyiz ama ghost screen olayı ekranın sürekli yüksek sıcaklık ile çalışması sonucu oluyordu herhalde. Bu da telefonu kullanımdan kullanıma değişebilir .

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Teşekür ederim arkadaşlar ben de kaç saattir korkup duruyorum iade mi etsem ne yapsam şimdi diye.

Forumu okuyunca LG panelde ghost screen çıkmaması imkansız gibi algılıyorum kaç gündür. Biraz da olsa madem olmama şansı var deneyelim şansımızı. Kampanyadan aldım boşa gitmesin. Sonuçta telefonu kullanmak istiyorum. Yenisi alsam aynı stres üstelik kampanya da yok!

Bakalım şansım üretici de tutmadı belki ghost screen çıkmaz da kurtarırım durumu.

Tekrar teşekkürler

Oyla:

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
Teşekür ederim arkadaşlar ben de kaç saattir korkup duruyorum iade mi etsem ne yapsam şimdi diye.

Forumu okuyunca LG panelde ghost screen çıkmaması imkansız gibi algılıyorum kaç gündür. Biraz da olsa madem olmama şansı var deneyelim şansımızı. Kampanyadan aldım boşa gitmesin. Sonuçta telefonu kullanmak istiyorum. Yenisi alsam aynı stres üstelik kampanya da yok!

Bakalım şansım üretici de tutmadı belki ghost screen çıkmaz da kurtarırım durumu.

Tekrar teşekkürler
Yani arkadaşlarımızın dediği gibi illa çıkacak diye birşey yok. Bu telefon dan önce kullandığım LG g4 vardı ghost screen vardı onun haricinde ısınma problemi g4 cihazlarının genelinde var diğer modellerini bilmiyorum. YouTube facebook Chrome de film filan izlerken telefon aşırı derecede ısınıyor Du. Xiaomi nin 5, 5s,mix,note 2 cihazlarını ortalama 30 dk. Kullanma fırsatım olmuştu öyle LG g4 deki gibi ısınma filan hiç olmadı cihazlar da tabi uzun süreli kullanım için bişey diyemem 1 yıl sonra ne olur. Misal LG g4 de alakart sorunu da var kronik olarak bende garanti bitimine 1 ay kala bu sorun oluştu. Şanslıyım ki garantisi bitmeden yaptırabildim :D.

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Sorun yüksek ısı ile oluşuyorsa zaten en önemli sorun bence quick charge. alev topuna dönüyor telefon bir de güncelleme yapıyorken, hava da sıcaksa quick charge ettik mi tam kombinasyon. Yine de tabii LG gibi bir firmanın böyle bir şeyle anılması çok üzücü. Konu sahibi arkadaş umarım çözüm bulur. Benim de şansıma aynısı başıma gelmez.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Evet
Bildiğim kadarıyla LG g4 g5 gibi cihazlarında bu sorun sıkça yaşanıyor LG bunu biliyor ama adamların şöyle bi açıklamasını okumuştum, yeni ekran üretmiyorlar ellerindeki ekranları taksalar aynı üretim olduğu için sorun tekrar edecek bu yüzden cihaz değişimi yapmıyorlar xiaomi yapar mı bilmiyorum. En son burda okuduğum bi haber de vardı xiaomi ekran için samsungla anlaşmıştı sanırım yanlış bilgi vermek istemem daha iyi bilen arkadaşlarımız bizi aydınlatabilir. Bende de mi note 2 var LG panelini kullanıyor 2. El aldım cihazı şuan için bi sorun yok zaten telefonda pek ısınmıyor.

Doğru. Eski telefonum g4ümü verdim ekran değişti sonraki hafta karar çıktı artık değişim yapmayacaklarına dair bende tekrar ghost olmadan satrım. Anlamadıgım bu sorun oluyor lg hala panelleri aynı yapıyor g6dan önce çıkardığı v20 model üst seviye telefonunda da ghost var diye duydum

Oyla:

Obsessive*

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
redmi note 3
Konular
1
Hocam markette Ghost Screen diye bir uygulama var. Bu uygulama ile çoğu kişi halletmiş. Aklında bulunsun.

Oyla:
Üst Alt