Yardım Mi5 ghost screen ( hayalet ekran) sorunu

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Arkadaşlar xiaomi mi5 telefonumda ghost sceen var. Kronik bir sorun değil galiba çünkü forumda rastlamadım daha önce. Lgg4 telefonumda vardı şimdi de mi5 telefonumda var ve baya belirgin oluyor özellikle bildirim çubugu koyu renkli ise. Bu sorundan garantiye veren ve ekran değişen yada para iadesi alabilen var mı? Fotoğraftaki temayı kullandığımda aşırı derece de belli oluyor. Elimde başka telefon olmadığı için çekemedim fotoğrafını.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-28-00-25-17-638_com.android.chrome.png
    Screenshot_2017-07-28-00-25-17-638_com.android.chrome.png
    149,4 KB · Görüntüleme: 124

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
İnceliyim temaları hemen eyvallah. Problem içinde garantiye başvurun bence mümkünse LG panel olmasın.
Garantiye ne demem gerekiyor. Tekrar lg panel takmamalarını mı söylemeliyim? Ve tema bu

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-07-28-01-10-04-149_com.android.thememanager.png
    Screenshot_2017-07-28-01-10-04-149_com.android.thememanager.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 91
Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Lg

Lg panel olayını daha önce duymamıştım. Bazı modellerin lg panel bazıları değil mi? Neye göre paneli kullanmışlar? Yani eğer ilk seride bu sorun varsa ikinci partta lg lanel kullanmamaları gerek. Bende 2017 yılında aldım telefonu
Jdi Japonlara ait bir panel daha var ve LG bu iki panel kullanılmış. Açıkçası üretici dışında satanlarda telefonu açmadan bilemiyor. Ama bir program bunu görsel olarak düzeltiyormuş sanırım bi araştırın isterseniz

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Garantiye ne demem gerekiyor. Tekrar lg panel takmamalarını mı söylemeliyim? Ve tema bu
Sizde henüz sorun yokken, ne diye gönereceksinizki? Belki de sizde olmayacak?
Tema zevklerimiz aynı gibi, bende saf android icon'larını seviyorum ve La Luna Temayı kullanıyorum....kesinlikle tavsiye ediyorum

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Garanti jdi LG takmadan direk sipariş veriyorsa neden olmasın o şekilde konuşun gerekli açıklamayı yaparlar en azından.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Jdi Japonlara ait bir panel daha var ve LG bu iki panel kullanılmış. Açıkçası üretici dışında satanlarda telefonu açmadan bilemiyor. Ama bir program bunu görsel olarak düzeltiyormuş sanırım bi araştırın isterseniz
Mavi ışık filtlereri var sorunu çözüyor ama telefonu birkaç aya değişip üst model almayı düşünüyorum ve ghost oldugunı söylemeden satmak yanlış olur söylersem de fiyat 200 tlye yakın kırılır yani servise vermem gerek

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
Garanti jdi LG takmadan direk sipariş veriyorsa neden olmasın o şekilde konuşun gerekli açıklamayı yaparlar en azından.
Arkadaş lgyi yaptırıp satrım ghost birdaha çıkmadan şimdi de xiaomi dd yakalandık iyi mi hemde ithalatçı gsrsnti. Umarım 1 hafta gibi bir sürede hallederler

Oyla:

ismail57

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
şuan yok
Konular
1
Bildiğim kadarıyla LG g4 g5 gibi cihazlarında bu sorun sıkça yaşanıyor LG bunu biliyor ama adamların şöyle bi açıklamasını okumuştum, yeni ekran üretmiyorlar ellerindeki ekranları taksalar aynı üretim olduğu için sorun tekrar edecek bu yüzden cihaz değişimi yapmıyorlar xiaomi yapar mı bilmiyorum. En son burda okuduğum bi haber de vardı xiaomi ekran için samsungla anlaşmıştı sanırım yanlış bilgi vermek istemem daha iyi bilen arkadaşlarımız bizi aydınlatabilir. Bende de mi note 2 var LG panelini kullanıyor 2. El aldım cihazı şuan için bi sorun yok zaten telefonda pek ısınmıyor.

Mi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Samsungla anlaşılmış bende okudum ama lg dende ekran alınıyor. İlla çıkacak diye birşey yok badmana problemsiz kullanan bir sürü insan var

Oyla:
Üst Alt