Çözüldü Mi5 Fastboot yarıda kaldı telefon açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

r10gfb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
Arkadaşlar telefona 7.3.5 rom yüklerken yarıda kaldı bu komutu işlemek için yer yok hatası aldım şimdi telefon mi ekranında kaldı açılmıyor telefon lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim teamwier ile yardım edebilecek varsa çok sevinirim.

Yasar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar
Cihazım
Mi 5
Konular
0
Telefonunu alali 3 gün oldu sabah telefonu kapattım işe gittim aksam gelince açmaya çalıştım telefon açılmiyor durup dururken ne oldu anlamadım yardımcı olursaniz sevinrim

Oyla:

Aumar58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer CANER
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
aynı sorun ile bende karşı karşıyayım... Telefon unlock yapıldı.ROm yüklerken bir şeyleri hatalı yaptım ve telefon açılmıyor. Sİyah ekranda mi yazısı ile kalıyor... Yardımlarınızı rica edecektim...

Oyla:

r10gfb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
14
Telefonunu alali 3 gün oldu sabah telefonu kapattım işe gittim aksam gelince açmaya çalıştım telefon açılmiyor durup dururken ne oldu anlamadım yardımcı olursaniz sevinrim

aynı sorun ile bende karşı karşıyayım... Telefon unlock yapıldı.ROm yüklerken bir şeyleri hatalı yaptım ve telefon açılmıyor. Sİyah ekranda mi yazısı ile kalıyor... Yardımlarınızı rica edecektim...
Unlock yapılmış cihazı yarıda kalmaz normalde çözüm bulabşldiniz tekrardan temiz bir fastboot çekmeyi deneyiniz

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Edl moda alıp, Mi Flash ile yazılımı yeniden yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.

Oyla:

Aumar58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer CANER
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Unlock yapılmış cihazı yarıda kalmaz normalde çözüm bulabşldiniz tekrardan temiz bir fastboot çekmeyi deneyiniz
Aslında fastboot yardımı ile nasıl hangi modu yükleyeceğimi bile pek bilmiyorum desem yeridir... Bir anlık sinirlenip telefonu elime aldım kendim halledeceğim diye... Telefonda FAKE mod olarak adlandırılan bir çin modu vardı. AMacım onu globale çevirmekti sadece... İlk unlock yaptım fakat sanırım sonra yanlış bir işlemle romu yanlış kurdum yada yanlış roomu bootladım... Netice olarak telefon siyah ekranda kaldı... Yardımlarınızı rica ediyorum.

Oyla:

Aumar58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer CANER
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Edl moda alıp, Mi Flash ile yazılımı yeniden yükleyerek sorunu çözebilirsiniz.
Edl modu hakkında pek bir bilgim yok ve korkuyorum. Çünkü benim bilgim yoktur telefon rom yada boot hakkında. Sadece videolar yardımı ile kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım ve onuda yüzüme bulaştırdım... Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun kalırım. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Edl modu hakkında pek bir bilgim yok ve korkuyorum. Çünkü benim bilgim yoktur telefon rom yada boot hakkında. Sadece videolar yardımı ile kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım ve onuda yüzüme bulaştırdım... Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun kalırım. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Öncelikle korkmayın. Vardır elbet bir çaresi. Edl kablosu nun anlatımi var. Ya ona bakın yada kisa yolunu söyleyeyim orj bi USB kablonun kaplamasının soyunca 4 kablodan. yeşil ve siyah kabloyu soyup birbirine değdirerek aynı anda cihazın power tuşuna basılı tutarak USB yi pc ye bağlayın. Bi 10 sn bekleyip elinizi power tusundan çekerek kablolari ayırın. Cihaz aygıt yöneticisine com port bölümünde qualcom olarak gözükecektir. Sonrasında normal mi Flash ile fastboot romunu kurun.
Benim anlatımının yanında edl kablolosunun yapım videosunu bulup izlemenizi ve açıklamaları okumanızi tavsiye ederim.

Geçmiş olsun.

Oyla:

Aumar58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer CANER
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Öncelikle korkmayın. Vardır elbet bir çaresi. Edl kablosu nun anlatımi var. Ya ona bakın yada kisa yolunu söyleyeyim orj bi USB kablonun kaplamasının soyunca 4 kablodan. yeşil ve siyah kabloyu soyup birbirine değdirerek aynı anda cihazın power tuşuna basılı tutarak USB yi pc ye bağlayın. Bi 10 sn bekleyip elinizi power tusundan çekerek kablolari ayırın. Cihaz aygıt yöneticisine com port bölümünde qualcom olarak gözükecektir. Sonrasında normal mi Flash ile fastboot romunu kurun.
Benim anlatımının yanında edl kablolosunun yapım videosunu bulup izlemenizi ve açıklamaları okumanızi tavsiye ederim.

Geçmiş olsun.
Abicim benim gibi amatör birisine çok detaylı bir anlatım bu =) Gerçekten cesaret edipte yapayacağım bir şey... Daha basit yöntemler varsa beni daha mutlu eder...

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Abicim benim gibi amatör birisine çok detaylı bir anlatım bu =) Gerçekten cesaret edipte yapayacağım bir şey... Daha basit yöntemler varsa beni daha mutlu eder...
Zaten bootloader kilidini kaldırdınız reğil mi? Cihaz fastboot a da giriyor. Yapmanız gereken mi flash ile doğru romu flashlamak.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Aumar58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer CANER
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Zaten bootloader kilidini kaldırdınız reğil mi? Cihaz fastboot a da giriyor. Yapmanız gereken mi flash ile doğru romu flashlamak.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abicim cihazım xiaomi mi 5 acaba doğru rom hangisi ? Yardımcı olabilirs misiniz ?

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt