Yardım Mi5 Ekran Gelmiyor. Telefon Bilgisayarda Görünüyor.

i.am.ulas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Mühendis
Konular
2
Merhaba, telefonda şarj varken ekran kapandı ve bir daha da açılmadı. Yan tuş kombinasyonları ile fastboot moda girebiliyorum. Lakin ekran görünmüyor hiçbir şekilde. Fastboot moda girip miui 8 fastboot rom attım cihazı kilitlemeden ve halen düzelmedi. TWRP tekrar yükledim ve twrp'ye girince(ekran gelmiyor ama tuş kombiasyonları ile PC'ye bağlı olduğu için girdi sayıyorum) bu yol ile dosyalara da PC üzerinden ulaşabiliyorum.

Ne oldu halen anlamış dğeilim. Daha önce başına gelen var mı? Batarya öldü desem hiç açılmaz. Ama telefon bir ara şarja koydum bu olay olduktan sonra sanki sıcaktan yanacaktı. O kadar ısınmıştı.

Şu anda bootloader açık ve twrp yüklü olması gerek. Hangi işlemleri uygulayıp düzeltebilirim?

i.am.ulas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Mühendis
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekranda sıkıntı olabilir
Şarj bildirim ışığı, tuş ışıkları da yanmıyor ve telefon açıldığına dair bir belirti yok. Dediğim gibi sadece bilgisayardan görebiliyorum. Olay olduğunda Pixel Experience 9.0 yüklüydü.

Oyla:

EMREARD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EmreARD
Cihazım
Mİ5
Konular
56
Hocam başka bir rom deneyin
Eğer hâlen devam ediyorsa ekranda bir problem vardır.
Gerçi ekran hiç açılmıyo dediniz
Hocam bende pixel romu kullanıyorum şarjdayken aşırı ısınıyo sizde de aynımıydı bilmiyorum ama bundan kaynaklanıyor olabilir

Oyla:

i.am.ulas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Mühendis
Konular
2
Ekran gelmiyor. Çalışırken şarjda sorun yoktu. Birden gitti ekran. Dediğiniz gibi ekran gelse başka rom atarım da hiç görünmüuor birşey.

Oyla:

EMREARD

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EmreARD
Cihazım
Mİ5
Konular
56
Ekran gelmiyor. Çalışırken şarjda sorun yoktu. Birden gitti ekran. Dediğiniz gibi ekran gelse başka rom atarım da hiç görünmüuor birşey.
Hocam fastboot ekranı geliyorsa telefonu pc ye fastboot modunda bağlayın pc görüyormu bi bakın
görüyorsa mi flash ile rom atın
mi flash ile de olmazsa tamircinin yolu görünüyor

Oyla:

i.am.ulas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Mühendis
Konular
2
Ekran gelse gerisini hallederim de ekran yok komple. Tamir konusunda başka bir mi5 bulup onda deneyeceğim anakartı. Umarım ekranda da anakartta da sorun yoktur. Yoksa ayvayı yedi. Tamirci olmasam da elim yatkın bu işlere. Daha önce çok telefon bilgisayar laptop ve diğer elektronik ürün tamirlerini yaptım. Parça sıkıntısı var sadece. Bu hafta tanıdıktan bir mi5 bulurum inşallah garantisiz.

Oyla:

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Mi 5 te kronik anakart arızası çıkıyor. Pek çok kişinin başına geldi. Durup dururken telefon kapanıyor. Bir daha açılımıyor. Zenex hocamın bir çözüm önerisi vardır.

Oyla:

i.am.ulas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Mühendis
Konular
2
Şu an twrp yükledim ve bilgisayarda dosya yöneticisinde mi5 içine girebiliyorum. Dosya yükleyip resim alabiliyorım. Ama ekran ve ışığı ve tuş ışı ile bildirim ışığı dahil dahil yanmıyor.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi 5 te kronik anakart arızası çıkıyor. Pek çok kişinin başına geldi. Durup dururken telefon kapanıyor. Bir daha açılımıyor. Zenex hocamın bir çözüm önerisi vardır.
Artık tamirini yapmıyorum malesef hocam.

Oyla:
Üst Alt