Yardım Mİ5 Edl Mode rom yükleme yardım

koriga

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
mi5
Konular
12
EDL MODE tan nasıl rom yuklenır acaca cok ugrastım komut dosyasına adb reboot edl yazdığımda hata verıyor 'no devices found ' yazıyor

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
edl moduna aparat ile alıp edl aparatını aradan çıkartıp direk pc usb soketine bağlasak olur sanki diye düşünüyorum.

ben de deep flash deyince emmc'ye f/disk yapıyor güzelleştiriyor diye düşündüm.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
edl moduna aparat ile alıp edl aparatını aradan çıkartıp direk pc usb soketine bağlasak olur sanki diye düşünüyorum.

ben de deep flash deyince emmc'ye f/disk yapıyor güzelleştiriyor diye düşündüm.
Güç kesildiği an cihaz edl den düşer. Aparatı çıkarıp bilgisayara bağlarsanız 9008 göremezsiniz.

Oyla:

İbrhmbkts13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6.0
Cihazım
Casper f1
Konular
2
Arkadaşlar çok zor durumdayım lütfen bir el atın.Miss cihazım hard brick oldu aygıt yöneticisinde QUALCOMM HS 9008 olarak gözüküyor fakat telefonumun ne ışığı yanıyor nede power - + tuşlarıyla bir işlem yapabiliyorum fastboot mod da açılmıyor anlayacağınız.Dünden beri uğraşıyorum mi flash ile denemediğim fastboot rom kalmadı ne yapacağımı şaşırdım artık .

Oyla:

İbrhmbkts13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6.0
Cihazım
Casper f1
Konular
2
rom kurulumu başarılı bir şekilde kurup cihaz açılmıyormu ciihaz? konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırız.

Fast boot rom indirdim mi flash ile yüklemeye çalıştığımda hata veriyor rom kesilikle yüklenmiyor.Belki 5 tane rom denedim ama nafile.Adb de ise aygıtım gözükmüyor ama aygıt yöneticisinde bu şekilde..

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    155,4 KB · Görüntüleme: 67
Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Fast boot rom indirdim mi flash ile yüklemeye çalıştığımda hata veriyor rom kesilikle yüklenmiyor.Belki 5 tane rom denedim ama nafile.Adb de ise aygıtım gözükmüyor ama aygıt yöneticisinde bu şekilde..

Cihazınız EDL moda girmiş güç tuşuna 10 - 15 sn. basılı tutun açılmıyorsa mi flash ile rom atmanız lazım MI Flash ile verdiği hata nedir ekran görüntüsü atarmısınız.

Oyla:

İbrhmbkts13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6.0
Cihazım
Casper f1
Konular
2
Cihazınız EDL moda girmiş güç tuşuna 10 - 15 sn. basılı tutun açılmıyorsa mi flash ile rom atmanız lazım verdiği hata nedir ekran görüntüsü atarmısınız.
Abi şaka gibi dünden beri yükleyemediğim rom şimdi yüklendi ama telefonda yine tık yok ve romu yüklemeye bastığım andan itibaren 5 6 sn sürdü bu kadar kısa sürmesi normal mi?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 76
Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Abi şaka gibi dünden beri yükleyemediğim rom şimdi yüklendi ama telefonda yine tık yok ve romu yüklemeye bastığım andan itibaren 5 6 sn sürdü bu kadar kısa sürmesi normal mi?

normal değil hocam temiz bir rom kurulumu yaklaşık 200 sn.felan sürüyor usb portu çıkarıp başka usb portu takıp öyle deneyin olmazsa özel mesaj atabiliyorsanız bana özelden Teamviewer id ve şifre verin bakalım.

Oyla:

İbrhmbkts13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6.0
Cihazım
Casper f1
Konular
2
normal değil hocam temiz bir rom kurulumu yaklaşık 200 sn.felan sürüyor usb portu çıkarıp başka usb portu takıp öyle deneyin olmazsa özel mesaj atabiliyorsanız bana özelden Teamviewer id ve şifre verin bakalım.[/QUOT
Ben forumda yeniyim özel mesaj atmaya çalıştığımda doğrulama istiyor ama telefonum kapalı olduğu için doğrulama yapamıyorum.Usb portunuda değiştim fayda etmedi yine üstün körü 30 snlik bi yüklemeden sonra yükleme tamamlandı diyip duruyor.Ardından açma kapama düğmesine basılı tuttuğumda qualcomm driverini güncelliyor windows devamlı olarak.Aygıt yöneticisi sanki yeni bir sürücü yüklüyormuş gibi hareket ediyor yani.

Oyla:

İbrhmbkts13

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
6.0
Cihazım
Casper f1
Konular
2
normal değil hocam temiz bir rom kurulumu yaklaşık 200 sn.felan sürüyor usb portu çıkarıp başka usb portu takıp öyle deneyin olmazsa özel mesaj atabiliyorsanız bana özelden Teamviewer id ve şifre verin bakalım.

Sanırım bu kez olacak 200 sn oldu neredeyse bi hata olmadı ilginiz için çok teşekkür ederim kusura bakmayın.

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek