- Adım
- Koray
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 12
EDL MODE tan nasıl rom yuklenır acaca cok ugrastım komut dosyasına adb reboot edl yazdığımda hata verıyor 'no devices found ' yazıyor
Güç kesildiği an cihaz edl den düşer. Aparatı çıkarıp bilgisayara bağlarsanız 9008 göremezsiniz.edl moduna aparat ile alıp edl aparatını aradan çıkartıp direk pc usb soketine bağlasak olur sanki diye düşünüyorum.
ben de deep flash deyince emmc'ye f/disk yapıyor güzelleştiriyor diye düşündüm.
rom kurulumu başarılı bir şekilde kurup cihaz açılmıyormu ciihaz? konuyu biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Fast boot rom indirdim mi flash ile yüklemeye çalıştığımda hata veriyor rom kesilikle yüklenmiyor.Belki 5 tane rom denedim ama nafile.Adb de ise aygıtım gözükmüyor ama aygıt yöneticisinde bu şekilde..
Abi şaka gibi dünden beri yükleyemediğim rom şimdi yüklendi ama telefonda yine tık yok ve romu yüklemeye bastığım andan itibaren 5 6 sn sürdü bu kadar kısa sürmesi normal mi?Cihazınız EDL moda girmiş güç tuşuna 10 - 15 sn. basılı tutun açılmıyorsa mi flash ile rom atmanız lazım verdiği hata nedir ekran görüntüsü atarmısınız.
Abi şaka gibi dünden beri yükleyemediğim rom şimdi yüklendi ama telefonda yine tık yok ve romu yüklemeye bastığım andan itibaren 5 6 sn sürdü bu kadar kısa sürmesi normal mi?
normal değil hocam temiz bir rom kurulumu yaklaşık 200 sn.felan sürüyor usb portu çıkarıp başka usb portu takıp öyle deneyin olmazsa özel mesaj atabiliyorsanız bana özelden Teamviewer id ve şifre verin bakalım.[/QUOT
Ben forumda yeniyim özel mesaj atmaya çalıştığımda doğrulama istiyor ama telefonum kapalı olduğu için doğrulama yapamıyorum.Usb portunuda değiştim fayda etmedi yine üstün körü 30 snlik bi yüklemeden sonra yükleme tamamlandı diyip duruyor.Ardından açma kapama düğmesine basılı tuttuğumda qualcomm driverini güncelliyor windows devamlı olarak.Aygıt yöneticisi sanki yeni bir sürücü yüklüyormuş gibi hareket ediyor yani.
normal değil hocam temiz bir rom kurulumu yaklaşık 200 sn.felan sürüyor usb portu çıkarıp başka usb portu takıp öyle deneyin olmazsa özel mesaj atabiliyorsanız bana özelden Teamviewer id ve şifre verin bakalım.
rica ederim iyi forumlar.Sanırım bu kez olacak 200 sn oldu neredeyse bi hata olmadı ilginiz için çok teşekkür ederim kusura bakmayın.