Diğer mi5 edl ile flas rom yükleme

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Hocam çözülemeyecek sorun değil öncelikle biraz rahat olun.
Xiaomi forumundan destek isteyin birde orada şansınızı deneyin.
Daha sonra hepsinden önce telefonu normal recovery moduna alabiliyormusunuz ?

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Ses açma+ Kapama tuşuna aynı anda uzunca basın telefonu açarken

okanenes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
07
Cihazım
mi5
Konular
1
ona alıyorum fasboot değil miyidi? "fasboot " moduna giriyor" güç düğmesi ses kısma "bir logo çıkıyor ama kildi kapalı olduğu için bu moda rom yüklemiyor diyorlar

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
hayır o değil

okanenes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
07
Cihazım
mi5
Konular
1
rom yüklemiyor kanaatine vardım. telefonu usb den çektim rom hızlı bir şeklide yükledi bitti :) oysa telefon takılı bile değil. telefon açılmıyor ki ! MI logo var ...ses açma +güç düğmesine bastığım zaman logo yanıp sönüyor hiç bir şey olmuyor. ama ses kısma+ güç düğmesinde fasboot moduna giriyor
[doublepost=1520705021,1520704988][/doublepost]rom yüklemiyor kanaatine vardım. telefonu usb den çektim rom hızlı bir şeklide yükledi bitti :) oysa telefon takılı bile değil. telefon açılmıyor ki ! MI logo var ...ses açma +güç düğmesine bastığım zaman logo yanıp sönüyor hiç bir şey olmuyor. ama ses kısma+ güç düğmesinde fasboot moduna giriyor
[doublepost=1520705578][/doublepost]fasboot modun da rom atmaya çalışınca da " device is locked. connot arese "hatası alıyorum. sanırım kilidi kapalı diyor. :(
[doublepost=1520705662][/doublepost]abiler donanım ile ilgili sorun olabilir mi? arkadaşı aradım dedi su ya düştükten sonra böyle oldu

okanenes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
07
Cihazım
mi5
Konular
1
HiddeNKinG teşekkür ederim zahmet verdim ... sağolasın diğer arkadaşlarda tşk ederim

Son düzenleme:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
rom yüklemiyor kanaatine vardım. telefonu usb den çektim rom hızlı bir şeklide yükledi bitti :) oysa telefon takılı bile değil. telefon açılmıyor ki ! MI logo var ...ses açma +güç düğmesine bastığım zaman logo yanıp sönüyor hiç bir şey olmuyor. ama ses kısma+ güç düğmesinde fasboot moduna giriyor
[doublepost=1520705021,1520704988][/doublepost]rom yüklemiyor kanaatine vardım. telefonu usb den çektim rom hızlı bir şeklide yükledi bitti :) oysa telefon takılı bile değil. telefon açılmıyor ki ! MI logo var ...ses açma +güç düğmesine bastığım zaman logo yanıp sönüyor hiç bir şey olmuyor. ama ses kısma+ güç düğmesinde fasboot moduna giriyor
[doublepost=1520705578][/doublepost]fasboot modun da rom atmaya çalışınca da " device is locked. connot arese "hatası alıyorum. sanırım kilidi kapalı diyor. :(
[doublepost=1520705662][/doublepost]abiler donanım ile ilgili sorun olabilir mi? arkadaşı aradım dedi su ya düştükten sonra böyle oldu
Özelden yazın hocam.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

okanenes

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
07
Cihazım
mi5
Konular
1
arkadaşlar telefon kurcalarken nasıl oldu bilmiyorum ilk kez resimdeki konuma geldi. daha önceden hep MI logosu var dı. bu iyi ye mi işarettir farkı bir moda mı girdi? konuda hakkında bilgi rica ederim.

zenex özelimiz yok güzel abim :) özel mevzulara girsek özelden yazarım inş

Üst Alt