Mi5 Developer ROM yükleyemiyorum

vehbi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vehbi
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Arkadaşlar;
7.3.3.0 MAACNDD Stable versiyon yüklü Mi5 cihazıma MIUI8 6.8.11 Developer versiyon yüklemek istiyorum. Bu amaçla hem Recovery ROM, hem de Fastboot ROM ları indirdim. Kolay yöntem olduğu için Recovery ROM yükleyeyim istedim.

Xiaomi den boot unlock izni aldım. USB Debugging modunu enable ettim. İnternette yaptığım araştırmalarda indirdiğim zip dosyasını yeniden isimlendirerek update.zip haline getirip, telefonun kök dizinine atarsam telefonun updater uygulaması ile yeni ROM'u kolayca flash yapabileceğim anlatılıyor. Bendeki sorun şu:

Telefonu bilgisayara (hem win 7 hem de windows 10) bağladığımda telefonun içeriği gözükmüyor. Yani boş gözüküyor. Yine de ben update.zip dosyasını boş gözüken telefon dosya dizinine atmaya çalıştığımda ''can not copy files (dosyalar kopyalanamıyor)'' şeklinde bir uyarı çıkıyor! O kadar ROM yükleme ile ilgili yazı okudum, bunlardan hiç bahsetmiyor... Daha işin başında çuvalladım açıkçası! Bir ROM flash işlemi bu kadar mı zor yapılır arkadaş?! Lütfen yardım.

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
mesela telefonumun şarj bitti ve başkasının bilgisayarında şarj etmem gerekti bu koruma olmasaydı bilgisayar benim bütün verilerime erişebilir.
aynı şey virüsler için de geçerli.

Oyla:

vehbi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vehbi
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
3
Valla şimdi de şu sorun çıktı. Dosyanın adını değiştirdim update.zip yaptım. Updater sekmesinden ''Choose Update Package'' ve ardından kök dizindeki update.zip dosyasını seçtim. ''can't verify update / Couldn't verify update package'' uyarısı çıktı.

Oyla:

hilmi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
mi9 se
Konular
18
güncelleme paketi doğrulanamadı diyor.dosya eksik inmiş olabilir.
miflash ile fastboot romu kur daha garanti olur.forumda fastboot rom kurma ile ilgili rehber mevcut.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Edl den mi flash ileyüklemeniz gerekecek dev. fastboot romunu.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Valla şimdi de şu sorun çıktı. Dosyanın adını değiştirdim update.zip yaptım. Updater sekmesinden ''Choose Update Package'' ve ardından kök dizindeki update.zip dosyasını seçtim. ''can't verify update / Couldn't verify update package'' uyarısı çıktı.
Çin romlarında sadece Çin Stable sürümden Çin Developer sürümüne Updater ile güncelleme yapabilirsiniz. Daha sonra da Unlock yapıp global sürümleri Mi Flash üzerinden yükleyebilirsiniz. Yada EDL modunda yine MiFlash ile yükleme yapabilirsiniz. Tabi 64 bitlik bir pc ve MiFlash sürümü kullanmanız gerekiyor ki bu durum zaten tüm rehberlerde belirtilmiş durumda. Her soruya herşeyi adım adım yeniden yazmak mümkün değil. Kullanıcı da biraz okuyacak, elini taşın altına koyacak.
Bildirim ekranı aşağı çekildiğinde sadece şarj seçeneği zaten görülüyor. Üzerine basıp MTP seçilmesi, telefonun içeriğine ulaşmak için yeterli. Herhangi bir gizleme, kısıtlama gibi birşey sözkonusu değil.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

NeyzeN42

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Mi5
Konular
1
Güncelleyici uygulamasını açın, sağ üstte 3 noktaya tıklayıp güncelleme paketi seç kısmından update.zip i gösterin.

Ordan .zip i gösteriyorum ilk başta getting info diyor sonra yine o lanet yazı couldnt verify update package . Buna ne yapabiliriz acaba ?

Oyla:
Üst Alt