Soru Mi5 cihazım açılmıyor.

ibrahimyuksel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
Oneplus 7T
Meslek
Grafiker
Konular
2
Son yazılım 6.8.11 yüklüydü. TWRP yüklü olduğu için OTA dan gelen güncellemeyi yapamadı. Bende bunu TWRP ile yüklemeye çalışyıordum fakat /firmware ile ilgili bi hata verdi hatırlamıyorum. sonra cihazı kapattığımda tekrar açamadım. Driver olarak resimdeki gibi " Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 " olarak görünüyor. Ve Fastboot yüklemede dummy.img yüklemede kalıyor sonrası gelmiyor. Uzun süre beklememe rağmen. Ne yapmalıyım :/

Recovery ve ya Fastboot modu açılmıyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son düzenleme:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Oyla:

Fataldose

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergin
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Mobile Software
Konular
0
Oyla:

bayramgeldi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayram
Cihazım
Mi5
Konular
0
Merhabalar, bende durum biraz vahim, telefonun şarzı azken TWRP recovery ile herşeyı sildim sonrada kapandı hiç birşey açılmıyor (recovery, fastboot), sonunda EDL moda almayı başardım, mi flash tool ile rom yüklemeye çalışıyorum ama en son sürümde dummy.img'den sonra ilerlemiyor, üstten indirdğim versiyonda da bazen 40-50 saniyede bitiyor, bazende "Çok zararlı hata " çıkıyor. Lütfen yardım edin

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Merhabalar, bende durum biraz vahim, telefonun şarzı azken TWRP recovery ile herşeyı sildim sonrada kapandı hiç birşey açılmıyor (recovery, fastboot), sonunda EDL moda almayı başardım, mi flash tool ile rom yüklemeye çalışıyorum ama en son sürümde dummy.img'den sonra ilerlemiyor, üstten indirdğim versiyonda da bazen 40-50 saniyede bitiyor, bazende "Çok zararlı hata " çıkıyor. Lütfen yardım edin
Yardım edebilmemiz için lütfen yazdıklarınız harici verilen hatayı gösteren bir ss ekleyin.

Oyla:

bayramgeldi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayram
Cihazım
Mi5
Konular
0
Teşekkürler, hallettim sanırım problem kablodaymış.

Oyla:

eklentiler

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
buket
Cihazım
Lg G Pro 2
Meslek
WEBMASTER
Konular
0
Merhaba hocalar. Bendede dummy.img de takili kaldi. 9008 ide almak çok ugrastiriyor. Sizin verdiginiz flash toolda cihaz gözükmüyor ama son surumde gozukuyor. Ne yapmam gerekiyor

Oyla:

bayramgeldi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bayram
Cihazım
Mi5
Konular
0
Kuruyorum fakat dummy.img bu dosyayı yüklerken 10 15 dk beklesemde bu dosyadan ileriye gitmiyor. Orada takılı kalıyor.

Bende buna benzer bir problem yaşadım, aynı hata vardı çok uğraştım sonunda arka kapağı açıp iki noktayı birleştirdiğinde , 9008 portunu açıyor sanırım sen bu portu zaten acmissin, bende bunu yaptıktan sonra sürekli dummy.img'de kalıyordu, en sonunda usb-c kabloda problem varmış bununda yalnislikla öğrendim, Sanada başka kabloyla veya microusbynin ucuna adaptörunu bağlayarak aynı şeyi denemenizi tavsiye ederim. Çok uzun oldu, ve kırık Türkçem için özür

Oyla:
Üst Alt