Mi5 China Deweloper Roma geçme veya Global Bootloader kilidini Kaldırma

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9
Ben China deweloper romuna geçmek istiyorum ama geçemiyorum bootloader kilidim de kapalı şu anda global 8.2 kullanıyorum bootloader kilidini kaldırmak istiyorum global romdayken de kaldırılabiliyormu?

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Denemeniz lazım hocam BL kilidini açtığını söyleyen arkadaşlar var. BL kilidini birde EDL modda kaldırablirsniz ama cihazın brick olma ihtimali var tercih sizin.

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denemeniz lazım hocam BL kilidini açtığını söyleyen arkadaşlar var. BL kilidini birde EDL modda kaldırablirsniz ama cihazın brick olma ihtimali var tercih sizin.
Denediğimde %50 de kalıyor hata veriyor bu edl moda nasıl geçebilirim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

drgood

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
5
Ben globalden açtım hocam.Birçok kişi yüzde 50 de takılıyor..Bununla ilgili konuya yazdığım mesajı kopyalıyorum umarım işinize yarar.

----hocam şole bı hata alıyorum ve 50 de kalıyo current account is different from account info on this device
+++Merhaba hocam ben de aynı sorundan müzdariptim ve şimdi aşmayı başardım.Bence birçok insan bundan müzdarip ve ana konuya eklenmesi gereken bir detay.
Ben internette araştırırken ilk başlar da şöyle videolarla karşılaştım.İnsanlar mi cloud a giriş yapıp telefon konumunu kontrol ettikten sonra unlock işleminin başarılı olduğunu söylüyorlardı.Belki bana da faydası olmuştur diye linki buraya bırakıyorum.

Ama daha sonra şu linki buldum

ve sadece burada listelenenlerden bir tanesini yaptım.Listenin tümünü çeviremediğim için üzgünüm.Meğer xiaomi den unlock izni aldıktan ve mesaj geldikten sonra bir de geliştirici seçeneklerine girip mi unlock status menusunden "add ...." e tıklamak gerekiyormuş.Bunu yaptım ve sonra chatin hocamızın anlattığı gibi unlock işlemini deneyince işe yaradı.Bu arada mi unlock uygulamasını bilgisayarda açarken mutlaka telefonla giriş yapılması gerektiği çok vurgulanıyor söylemeden geçemeyeceğim.Umarım faydalı olur hepinize iyi forumlar :)

karabudak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Furkan
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Meslek
Bilgisayar M.
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben globalden açtım hocam.Birçok kişi yüzde 50 de takılıyor..Bununla ilgili konuya yazdığım mesajı kopyalıyorum umarım işinize yarar.

----hocam şole bı hata alıyorum ve 50 de kalıyo current account is different from account info on this device
+++Merhaba hocam ben de aynı sorundan müzdariptim ve şimdi aşmayı başardım.Bence birçok insan bundan müzdarip ve ana konuya eklenmesi gereken bir detay.
Ben internette araştırırken ilk başlar da şöyle videolarla karşılaştım.İnsanlar mi cloud a giriş yapıp telefon konumunu kontrol ettikten sonra unlock işleminin başarılı olduğunu söylüyorlardı.Belki bana da faydası olmuştur diye linki buraya bırakıyorum.

Ama daha sonra şu linki buldum

ve sadece burada listelenenlerden bir tanesini yaptım.Listenin tümünü çeviremediğim için üzgünüm.Meğer xiaomi den unlock izni aldıktan ve mesaj geldikten sonra bir de geliştirici seçeneklerine girip mi unlock status menusunden "add ...." e tıklamak gerekiyormuş.Bunu yaptım ve sonra chatin hocamızın anlattığı gibi unlock işlemini deneyince işe yaradı.Bu arada mi unlock uygulamasını bilgisayarda açarken mutlaka telefonla giriş yapılması gerektiği çok vurgulanıyor söylemeden geçemeyeceğim.Umarım faydalı olur hepinize iyi forumlar :)
Teşekkürler
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ekteki şeyleri açtım ve miflash a nara ile girdiğimde %50 de takılmadı ve unlock oldu ama numaranın başında +90 ı unutmamak lazım.

drgood

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
5
Gule gule kullanin hocam ben bulmak icin cok zorlanmistim ve edl aparati aliyordum neyseki boyle basit bir cozumu varmis

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
Denediğimde %50 de kalıyor hata veriyor bu edl moda nasıl geçebilirim

Hocam benim de %50 de kalmıştı global da ama en son hallettim isterseniz biraz uğraşın

Üst Alt