Ben globalden açtım hocam.Birçok kişi yüzde 50 de takılıyor..Bununla ilgili konuya yazdığım mesajı kopyalıyorum umarım işinize yarar.
----hocam şole bı hata alıyorum ve 50 de kalıyo current account is different from account info on this device
+++Merhaba hocam ben de aynı sorundan müzdariptim ve şimdi aşmayı başardım.Bence birçok insan bundan müzdarip ve ana konuya eklenmesi gereken bir detay.
Ben internette araştırırken ilk başlar da şöyle videolarla karşılaştım.İnsanlar mi cloud a giriş yapıp telefon konumunu kontrol ettikten sonra unlock işleminin başarılı olduğunu söylüyorlardı.Belki bana da faydası olmuştur diye linki buraya bırakıyorum.
Ama daha sonra şu linki buldum
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ve sadece burada listelenenlerden bir tanesini yaptım.Listenin tümünü çeviremediğim için üzgünüm.Meğer xiaomi den unlock izni aldıktan ve mesaj geldikten sonra bir de geliştirici seçeneklerine girip mi unlock status menusunden "add ...." e tıklamak gerekiyormuş.Bunu yaptım ve sonra chatin hocamızın anlattığı gibi unlock işlemini deneyince işe yaradı.Bu arada mi unlock uygulamasını bilgisayarda açarken mutlaka telefonla giriş yapılması gerektiği çok vurgulanıyor söylemeden geçemeyeceğim.Umarım faydalı olur hepinize iyi forumlar