Mi5 Arka Kapak Sorunu

Meddah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Evet buraya da ne güzel mutşu mutlu yazmışım. Fakat bu insanların kameranın içini iyice temizleyememelerinden dolayı arka kapağı bir açayım dedim zaten sorun çıkmadı. Ve açmamla ne göreyim? Adamlar biz bunu makineye soktuk vs dediler de bildiğin arkasına kağıt sıkıştırıp itelemişler bana. Şimdi kapağı açtın vs kapakta iz var bilmem ne derler diye ses etmedim. Bir şekilde garanti dışı bırakırlar diye. Geçen kamerayı adam akıllı temizlesinler diye tekrar götürdüm temizledik dediler aldım çıktım. Eve dönerken dedim zaten kağıt sıkıştırıyor adamlar? geri dönemekle uğraşmayayım. Açtım kağıt vs aıkıştırdım ama sağ taraf tam takılmadı. Sonra incelediğimde dişin biri kırılmıştı. Ben kırdım herlade diye düşündüm. Servise gitmeye yeltenmedim. Aliexpress ten arka kapak söyledim gelince kendim takavağım umarım oturur. Velhasıl kelam kısaca şunu demek istiyorum evo bana bunu yaptı. Okursanız benim halime düşmezsiniz belki.

• Beğen
Tepkiler: msy

Meddah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Evet buraya da ne güzel mutşu mutlu yazmışım. Fakat bu insanların kameranın içini iyice temizleyememelerinden dolayı arka kapağı bir açayım dedim zaten sorun çıkmadı. Ve açmamla ne göreyim? Adamlar biz bunu makineye soktuk vs dediler de bildiğin arkasına kağıt sıkıştırıp itelemişler bana. Şimdi kapağı açtın vs kapakta iz var bilmem ne derler diye ses etmedim. Bir şekilde garanti dışı bırakırlar diye. Geçen kamerayı adam akıllı temizlesinler diye tekrar götürdüm temizledik dediler aldım çıktım. Eve dönerken dedim zaten kağıt sıkıştırıyor adamlar? geri dönemekle uğraşmayayım. Açtım kağıt vs aıkıştırdım ama sağ taraf tam takılmadı. Sonra incelediğimde dişin biri kırılmıştı. Ben kırdım herlade diye düşündüm. Servise gitmeye yeltenmedim. Aliexpress ten arka kapak söyledim gelince kendim takavağım umarım oturur. Velhasıl kelam kısaca şunu demek istiyorum evo bana bunu yaptı. Okursanız benim halime düşmezsiniz belki.

Meddah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Heralde kapağı değiştirince hepten garanti dışı kalır.

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
İnanmıyorum ya, ithalatçı teknik servis diyoruz ama bu kadar da olur mu

Meddah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Sinirden biraz anlaşılmaz yazmışım ikinci gittiğimde şöyle oldu:Zaten arkasında kağıt var kabul ettim bari kamerayı temizlesinler. Verdim bunlara temizlediler sözde aldım çıktım tramvaya bindim. Servisten baya uzaklaşınca baktım yine ses geliyor tamam ben düzeltirim ne yapalım dedim.Nihayetinde kapağın bir dişi gitmiş. Gerçeği ben mi kırdım onlar mı emin değilim. Fakat onlar kırmış olsa bile benim üstüme kalacak o garanti. Kapak söyledim Aliexpress'ten umarım tam kapanır.

Meddah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Yahu herifler bir de bizde makinesi var vs diyorlar. Bildiğin 1 liralık selpak sıkıştırmış vermişler.

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Merhaba arkadaşlar, mi5 telefonu elimden düşürdüm az önce arka kapak parçalandı.nereden edinebilirim acaba

Üst Alt