Mi5 Arka Kapak Sorunu

mdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
2
hocam neden başvurunuzu kabul etmediler?
Müşteri hizmetlerini aradım baya bir agır konuştum küfü falan etmedim tabi de başka şekilde konuştum. Tekrar incelenmek üzere talep açtım dediler bakalım ne çıkacak sonuç.

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Bende hepsiburada'dan aldım ama hiçbir sıkıntı yok şu ana kadar hepsiburada'da satış yapan farklı bir satıcıdan aldıysanız sıkıntı çıkıyor olabilir. Direk hepsiburada'nın kendi deposundan gönderdiği cihazlardan alırsanız daha kaliteli mal geleceğini düşünüyorum.

mdogan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi5
Konular
2
Bende hepsiburada'dan aldım ama hiçbir sıkıntı yok şu ana kadar hepsiburada'da satış yapan farklı bir satıcıdan aldıysanız sıkıntı çıkıyor olabilir. Direk hepsiburada'nın kendi deposundan gönderdiği cihazlardan alırsanız daha kaliteli mal geleceğini düşünüyorum.
Direk kendilerinin sattığı üründen aldım. Zaten başka satıcadan dolayı daha önceden canım yandı. O yüzden sadece hb olanları alıyorum. Dediğim gibi 2. kez sipariş ettim ilki de kamera arızasından dolayi gönderdim iadesi alınmıştı. Bunda iade almadılar.

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Su camlara yapışan vakumlu küçük şey ile çıkarttım ismini bilmiyorum. Dolmuşlarla filan cama takıyorlar ya. Kapağın ortasını çok az bisey ıslattım iyi tutsun diye ondan sonra kenarı doğru asılarak kaldırdım. Kapagi geri taktığımda düzeldi.

aytac067

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
aytaç
Cihazım
Xiapmi mi5
Konular
0
Ben ürünü n11 turuncu mağazadan aldım hiçbir sorun yok global rom arkadaşım burada almamı söylemişti tavsiye ederim

Meddah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Kapağı açmak garanti ile ilgili sorun oluşturmaz mı? Hb den bir redmi 4x aldım. Bende de aynı sorun var kendim halledemedim. Servise götürmeyi düşünüyorum.

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
Arka kapağını açmak garanti sorunu oluşturmaz. Ancak kapağın altındaki donanıma müdahale edilirse (vidaları açma vb) garanti sorunu ortaya çıkar.

Meddah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Vidalara dokunmadım hiç. Kapak değişecek diyip kapağı da açmışsınız diye para talep edebilirler mi?

Meddah

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
0
Benim durumumda olanlar için yazayım. Telefonu Evo bt ye götürdüm. Xiaomi lerin makinesi varmış arkayı açmıyorlarmış kapak sabitleme, iç temizlik için. Sorun çıkmadı garanti kapsamında yapıldı.

Üst Alt