Rom mi5 android 7.0 alpha kapalı beta

beyazad

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ERHAN
Cihazım
P7
Konular
1
mi 5s plus cihazıma android 7 güncellemesi gelmedi gelebilir mi yoksa kendim mi yüklemem lazım şu an MIU 8 GLOBAL 6.12.29 BETA sürümü mevcut
Biraz sabret, global beta sürümünü her hafta takip ediyorum. Son sürüm numarası android 7 diye geciyor ama yeni getirilen hicbisey yok. Zaten arayuzde ayni

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

funkerman

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Miui 9 cikana kadar cm14.1 offical kullanicam
Sıfır ısınma sarjıda cok iyi.

Hocam cm14.1 de parmak izi calısıyomu ve home tusundakı dokunmatik ve kamera performansı nasıl aynı mıuı deki gibimi?

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Ben twrp den temizle ile tum herseyi sildim. Wipe data yapmadim yani. Ozelden. Dahili depolama felan herseyi sildim. Hocbirsey kalmadan. Sonra twrp yi yenifen baslattim. Pc ye bagladim teli romu telefona attim tertemiz hicbisy yoktu icinde. Oyle kurdum. Xiaomi.eu rom oldugundan otadan kurulmaz.

sağolun hocam bende kurucam da il çıkan sürümlerde hard-brick olayı vardı telefon açılmamıştı tüm wipeleri yapınca aynı sorun devam ediyor mu diye korkuyorum sıfırdan yüklemeye.

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Hocam cm14.1 de parmak izi calısıyomu ve home tusundakı dokunmatik ve kamera performansı nasıl aynı mıuı deki gibimi?
Calisiyor niye calismasinki. Tokunmatik home tusunu xda dan indirip twrp den kuruyorsun oluyor. Kamerasi iyi degil

Asment

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
3
Biraz sabret, global beta sürümünü her hafta takip ediyorum. Son sürüm numarası android 7 diye geciyor ama yeni getirilen hicbisey yok. Zaten arayuzde ayni

sonuç olarak bu sürümden android 7 güncellemesi alamayacakmıyım miu güncellemelerinin onunla alakası olduğunu sanmıyorum

Üst Alt