Evet isinmayi ben de yasadim. World of Tanks oynarken hic isinma olmazdi ama simdi isiniyor. Batarya konusunda hic dikkat etmedim. Bunun haricinde onemli bir sorunla karsilasmadimSorun ne yasadiniz suana kadar. Bende sarjds asiri isinma vardı. Sizdede oylemi. Sarj sureside baya iyiydi
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 9 cikana kadar cm14.1 offical kullanicamEvet isinmayi ben de yasadim. World of Tanks oynarken hic isinma olmazdi ama simdi isiniyor. Batarya konusunda hic dikkat etmedim. Bunun haricinde onemli bir sorunla karsilasmadim
arkadaşlar cortana siri de olduğu gibi ekranı uyandırmadan çalışırmı yoksa ekranı uyandırmakmı lazım.bide bu cortana dediğim şekil çalışırsa pili baya olumsuz etkilemezmi???ayrıca cortananın da yüklü gelmesi ile artık bizim de sesli asistanımız var
peki siri gibi stabil miMicrosoft un cihazlarında hey cortana deyince cihaz otomatik aktif oluyor. Ama bu ayarı isterseniz kapatabiliyorsunuz. Bizde durum nasıl olur bilemiyorum.
geliştirici listesi derken ? hangi linkte varmı vereceğiniz bir linkForum uzerinden gelistirici listesine girmek icin basvurmaniz gerekiyordu. Ben basvurdum. Otadan geldi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
O liste kalkti herkese geldi anroid 7. Ama suanlim sadece cin surumunde var. Global surume gelmedi henuz.geliştirici listesi derken ? hangi linkte varmı vereceğiniz bir link
Bilmiyorum hocam pek denemiştim.peki siri gibi stabil mi