- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 11
Guncelleme geldi ama daha yuklemedim . Otada bekliyo. Sarzim dolunca yuklicem
Hocam o şekilde hiç denemedim. BilmiyorumHocam merhaba, bir sorum olacak,. Ykb cüzdan uygulamasını çift uygulama yapmak istediğimde açılmıyor, ykb mobil uygulama da sorun olmuyor ama. Sende de aynı sorun var mı acaba?
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam geliştirici romdan kararliya geçiş yapacaksanız bende yapamamistim ,daha sonra miflash ile temiz kurulum yaptım. Sorun olmadı.Arkadaşlar ben mi5 de miui 8 yükleyemiyorum updater daki (...) kısmına tıklayıp indrdiğim 8.2.2 zip dosyasını seçip bekliyorum getting info diyor sonrasında couldnt verify update package diyip hatav verip kapatıyor sebebi ne olabilir acaba yardımcı olur musunuz ? Bugün unlock için başvuru da yaptım .
Ben daha önce de 5 5.30 saat alıyordum yine aynıGuncellemeden sonra şarj çok hızlı bitiyor sizdede ayni sorun var mi yoksa tek bende mi bitiyor
Bende 6 6:30 alıyordum simdi 4 4:30 zor alıyorumBen daha önce de 5 5.30 saat alıyordum yine aynı
Sizin baya iyiymiş daha önce ki bataryayı tam boşaltıp doldurun belki bir fark olurBende 6 6:30 alıyordum simdi 4 4:30 zor alıyorum