- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 11
Guncelleme geldi ama daha yuklemedim . Otada bekliyo. Sarzim dolunca yuklicem
Bana cevap verecek yok mu bı zahmet uygulamasını kontrol etseBende a ince güncelledim fakat indirmeler uygulaması İngilizce bilgisi olan var mı siz de nasıl
Zip doğrulamasıyla yüklenmiyo hocam o tiki kaldırın gerek yok en.miui dan indirdiysenizTelefondaki güncelleyici ile de denedim twrp ile de bu güncellemeyi zip doğrulaması diyerek yükleyemedim. Benzer sorunla karşılaşan oldu mu
Twrp ile wipe işlemleri yapmadan zipden kurarsan güncellemiş gibi oluyosun denedimArkadaşlar şuan 8.1.2.0 sürümündeyim.Kaydırma düzelmiş güzel fakat şarj çabuk tükeniyor diyenler var bootloader açık rootlu Twrp yüklü cihazı komple temizleyip yazıcam romu sizce değermi kararsız kaldım.Bu arada romu yüklesem üzerine güncelleme gelince sıfırdan kurmadan güncelleme şansım varmı ?????????????????
Kaydırma sorunu ne idi onu bilemedim telefon açılışta çok kasıyor sizinki nasılkaydırma sorunu gitmiş google play düzelmiş şarj normal ben bi sıkıntı yaşamadım
ilk açılış hafif kasıyor ama bi kaç saniye sürüyorKaydırma sorunu ne idi onu bilemedim telefon açılışta çok kasıyor sizinki nasıl
Mi5 e rot nasil aticaz bilgisi olan
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde root lu cihaz bootloader kilidi açık cihazla aynı şey mı