- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 11
Guncelleme geldi ama daha yuklemedim . Otada bekliyo. Sarzim dolunca yuklicem
sorun burada işte dil İngilizce neden acabailk açılış hafif kasıyor ama bi kaç saniye sürüyor
sorun burada işte dil İngilizce neden acabailk açılış hafif kasıyor ama bi kaç saniye sürüyor
Güncelleme sayfasından sağdaki üç noktayı açıp indirilen güncelleme paketini seçip okeyle kurulum yapacaktırherkese merhaba. 8.1.4.0 sürümünü kullanıyorum. güncelleme gözüküyor, indirdim telefona , kurmadı . bilgisayara indirdim. telefona attım. yine kurmadı . ne yapmam gerekiyor.
oda işe yaramadı işte. dosyayı bilgisayara indirdim. telefona attım. ... dan dosyayı gösterdim. güncelleme doğrulanamıyor hatası verdi.Güncelleme sayfasından sağdaki üç noktayı açıp indirilen güncelleme paketini seçip okeyle kurulum yapacaktır
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl root yetkisi verildiği ile ilgili forumda birçok konu bulabilirsin. Onlar yardımcı olabilirRoot yetkisi yokmuş, silemedim
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam merhaba, bir sorum olacak,. Ykb cüzdan uygulamasını çift uygulama yapmak istediğimde açılmıyor, ykb mobil uygulama da sorun olmuyor ama. Sende de aynı sorun var mı acaba?Bana güncelleme gelmedi hocam. 8.2.1 Dr uygulamayı kaldırıp yükledim o kadar.