- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Mi5
- Konular
- 11
Guncelleme geldi ama daha yuklemedim . Otada bekliyo. Sarzim dolunca yuklicem
gecelik güncelleme adıyla 8.2.2 geldi fakat 70 mb. indirdim recovery mode ile açıldı ve yüklenmedi. daha sonra telefon açıldı ve 1.5 gb yeni güncelleme geldi ama bu linkten indirmeyi düşünüyorum. bu linkin kaynağını da bi türlü bulamadım ne hikmetseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Miui forumda vargecelik güncelleme adıyla 8.2.2 geldi fakat 70 mb. indirdim recovery mode ile açıldı ve yüklenmedi. daha sonra telefon açıldı ve 1.5 gb yeni güncelleme geldi ama bu linkten indirmeyi düşünüyorum. bu linkin kaynağını da bi türlü bulamadım ne hikmetse![]()
bu romu indirip recovery ile mi güncelleme yaptın hocamMiui forumda var
bu romu indirip recovery ile mi güncelleme yaptın hocam
bana da aynı durum oldu hocam twrp yüklü olduğundan sistem güncelleyicisinden güncellenmiyo bulup indirip recoveryden yükliycem artıkBöyle bir durumla karşılaşan oldu mu beyler ,bana da ota dan geldi. Gecelik 70 MB yazıyor
en. miui da 8.2.2 mevcut şu an hocamTelefon önerdi bana 70MB olan güncellemeyi, tamamını indir demedi ki, sonra kuramadı. Bu sefer 1.5GB güncellemeyi indirdi. Sonra da telefon rootlu ve recovery değişik olduğu için telefon açılmadı... Durum budur. Ben de format atıp tekrar 8.2.2 sıfırdan yükleyim dedim, romu bulamadım. Yeniden 8.2.1 kuruyorum mecbur