Yardım Mi5 8.2.2.0 EDL?

tahaea1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Mi5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Kızkardeşim Mi5'ini yavaşladığı için resetlemiş ve açtığında nurtopu gibi bir Mi account locked Mi5 ile karşılaşmış. Mi hesabının şifresini unuttuğundan sıfırlamak için şifre sıfırlama basamaklarında iken ise 2. bir şokla karşılaşmış olduk = hesap numarayla kaydedilirken +90 dan sonra 0 gelmiş (bunu en başta hesap açılırken kabul etmemesi lazım diye biliyorum.) yani forgot password sms i +900532xx diye numaraya gittiğinden hesabıda geri alamıyoruz. Ordaki en son formu doldurdum ve service.global emailine mesaj attım ancak 2 gündür cevap yok. Limit 3 gün yazıyor ama hiç cevap alamamamız olasılığında 2 yolumuz var diye biliyorum:
1- MIUI tabanlı olmayan rom kullanmak
2- MIUI hesabı aktifleştirmesi gerektirmeyen eski MIUI rom kullanmak
Tabi bunları yapmak içinde bootloader locked olduğundan EDL moduna ihtiyacım var. İleri sürüm olduğundan tek yolun kablo olduğunu sanıyordum ancak mi forumunda 8.2.2.0 da kablonunda işe yaramadığı yazılmış. Bunu doğrulayabilecek olanınız var mı? Veya alternatif yol önerebilecek?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Meehabalar hocam. Malesef 8.2.2.0 sürümünde edl kablo işe yaramıyor testpoint ile edl ye alınabilir sadece. Mi hesabı sormayacak hiçbir miui rom yok malesef ve custom romları bl kilidi açık olmadığı için kullanamayacaksınız. Şuan aklıma gelen tek şey bypass malesef.

Oyla:

tahaea1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Taha
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Meehabalar hocam. Malesef 8.2.2.0 sürümünde edl kablo işe yaramıyor testpoint ile edl ye alınabilir sadece. Mi hesabı sormayacak hiçbir miui rom yok malesef ve custom romları bl kilidi açık olmadığı için kullanamayacaksınız. Şuan aklıma gelen tek şey bypass malesef.
Hay 8.2.2.0 a yükselten elime tüküreyim o zaman :) 7.2.5 0 de Mi check geldi diye gördüm sanıyordum ancak o en baştaki Mi account check değil galiba?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hay 8.2.2.0 a yükselten elime tüküreyim o zaman :) 7.2.5 0 de Mi check geldi diye gördüm sanıyordum ancak o en baştaki Mi account check değil galiba?
Verdiğiniz rom çok eski bir çin stabil romu ve galiba o sürümle beraber gelmiş kilit.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt