Yardım Mi4s Türkçe Sorunu

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Forumdaşlar merhaba,herkese hayırlı bayramlar dilerim.Sizlerden şöyle bir ricam olacak.Ben Mi4s getirip satıyorum bu cihazların için turkçe dil var fakat bazen Türkçe olmayan terimlerde çıkıyor galiba geliştirici romu mu satıcı romu mu nedir ondan var.Bu cihazlara Xiaomi tarafından yayınlanan içinde orijinal Türkçe dil olan bir rom var mı şuan? Bu stabil global ve stabil devoloper romların farkı nedir?Düzgün sıkıntısız Türkçe için hangi rom yüklenmeli? İlgilenen ve yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Mi4s global olarak satışa çıkmadığından orjinal romlarında çince ve ingilizce mevcuttur. Miui Fan Sitesi olan xiaomi.eu dan uygun romu indirip kurabilirsiniz. Çin romunun içindeki gereksiz uygulamaları kaldırıp içerisine diller ve google play servisleri ekliyorlar. Stable rom adı üzerinde stabildir, developer ise geliştiricidir hata olabilir.

Oyla:

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam bu yöntem denenebilir fakat içerisindeki Türkçeleştirme nasıl.yarım yamalak mı yoksa hatasız turkçe mi

Oyla:

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demekki global satışa çıkan makinelerin global stabil romlarını kurduğumuzda içinde direk xiaomi nin verdiği (fanların kendilerinin oluşturduğu değil) dil desteği mi yükleniyor

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Tamam bu yöntem denenebilir fakat içerisindeki Türkçeleştirme nasıl.yarım yamalak mı yoksa hatasız turkçe mi

Tam olarak hatasız denemez ama gerekli yerler Türkçe, göze batmıyor.

Demekki global satışa çıkan makinelerin global stabil romlarını kurduğumuzda içinde direk xiaomi nin verdiği (fanların kendilerinin oluşturduğu değil) dil desteği mi yükleniyor
Evet.

Oyla:
Üst Alt