Rom olmazsa telefon açılmaz zaten. Rom telefonun işletim sistemidir.Hocam telefonu aldığımda romlu olarak geldi
teamwieverden felan bağlanıp yardım edebilirmisiniz ?Rom olmazsa telefon açılmaz zaten. Rom telefonun işletim sistemidir.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Merhaba hocam.bu konu beni de ilgilendiriyor sizce hangi romu kurmak gerek Stabil mi developer mi ? Stabil romda google servisleri yok galiba öyle mi ? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.Rom olmazsa telefon açılmaz zaten. Rom telefonun işletim sistemidir.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Bilgisayarlarıma bağlanıp yapabilimiasiniz
Hocam arkadaşa cihazı ben sattım,benim de garibime gitti bu olay.Kendisi biraz da aceleci telefonu brick etmesinden korkuyorum.Yardımcı olursanız çok seviiriz.hocam şuan için geçici olarak mi hesabından çıkış yap sorun geçici olarak düzelir sanırım ankaradasınız bende ankaradayım bayramdan sonra iş yerime gelin bi çay içer yaparız olurmu ben ancak böyle yardrımcı olabilirim.
Hocam arkadaşa cihazı ben sattım,benim de garibime gitti bu olay.Kendisi biraz da aceleci telefonu brick etmesinden korkuyorum.Yardımcı olursanız çok seviiriz.