- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Mi9 SE
- Konular
- 98
onları yapmana gerek yok Romu twrpden kur sona wipe yap
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
ben böyle kuruyorum romlarionları yapmana gerek yok Romu twrpden kur sona wipe yap
bu başka rom türü bunlarda oluyo. miuinin kendiside olmaz sıkıntı yaşanmaz be kendim denedim hata vermediMedyaları görmek için kayıt olmalısınızben böyle kuruyorum romlari
Android 7 ne zaman gelir acaba eubu başka rom türü bunlarda oluyo. miuinin kendiside olmaz sıkıntı yaşanmaz be kendim denedim hata vermedi
çin romuna beta gelmiş yakında cıkarda eu rom kurarız umarımhenüz bilgim yok
bi videoda gördüm onda da böyle hata veriyorda başa gelip tekrar yükledi 3 defa felan sonra rootladı açıldı ama tam bilemiyorumtwrp 3 ile denedim olmadı hata 7 diye bir hata veriyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bnde de oldu ilk önce wipe yaptınız mı? tam temizik yapın sonra yeniden atınbi videoda gördüm onda da böyle hata veriyorda başa gelip tekrar yükledi 3 defa felan sonra rootladı açıldı ama tam bilemiyorum
onu demek istedim işte sana bunu klasöre atıcaz galiba sonra twrpde önce wipeları yapacaz sonra romu kuracaz tekrar başlatacazbnde de oldu ilk önce wipe yaptınız mı? tam temizik yapın sonra yeniden atın
dediğin hata bende lineos yüklerken oldu Miltirom yüklerken böyle hata almadımonu demek istedim işte sana bunu klasöre atıcaz galiba sonra twrpde önce wipeları yapacaz sonra romu kuracaz tekrar başlatacaz