Yardım Mi4c mi logosunda takili kaldi

MixGames1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
Arkadaslar Miui 8 in son surumunu yukleyip paket yukleden zip i sectim ve kapanip acilinca logoda takili kaldi. Fastboot sadece aciliyor. Mi flash tan yuklemek isteyince stroage.bat hatasi aliyorum nasil calistirabilirim tekrar?

MixGames1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
11
Telefonun işlemcisinin 64 bit olmasıyla alakalı bir durum değil bu. En stabil olan mi flash 64 bit olan yeni sürümüdür ve onun da çalışması için 64 bit bir pc gerekir.
Dedigim gibi 32 bit bende var ve rom u cikarmadan acip baktigimda images kismindaki dosyalar aaa.bat seklinde ama cikar yapinca .bat kismi kayboluyor. miflash eski surumleri indirip denedigimdede olmuyor. 64bit te yukleme disinda birsey yapamazmiyiz?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Dedigim gibi 32 bit bende var ve rom u cikarmadan acip baktigimda images kismindaki dosyalar aaa.bat seklinde ama cikar yapinca .bat kismi kayboluyor. miflash eski surumleri indirip denedigimdede olmuyor. 64bit te yukleme disinda birsey yapamazmiyiz?
Ö.m. attım.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bilgisayarınızda klasör ve dosya seçenekleri ayarlarında "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" özelliği aktiftir. Bu durumda dosyaların uzantılarını göremezsiniz. Bu özelliği kapatırsanız tüm dosyaların uzantılarını görebilirsiniz.

MI PAD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

aaron1987

Muhammad: The Messenger of God
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
google pixel
Meslek
developer android
Konular
21
Kardeşim öncelikle bilgisayarına win 7 64 bit kur devamında bütün driverlerini yükle driver pack ile ve tüm güncellemelerini yap ve miflash 64 bit olanı indir cihazını koblayu tak ama pc takma ve mi Flash yönetici olarak calistir ve sol usten brovser sekmesinde indirdiğiniz fastboot dosyasını bul ve zinden cikarsiginda 2 klosor olarak çıkar bu dosya sen images dosyasından bi önceki dosyayı seç ve tamam de refsh yap devamında sol uste advenced secenige gel flash al stroge seç ve tekrar refsh yap com 3 açılması gerekiyor yani aygıt yöneticisinden quallcom 9008 port açılması gerekiyor tek çözüm bu

Oyla:

aaron1987

Muhammad: The Messenger of God
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
orta
Cihazım
google pixel
Meslek
developer android
Konular
21
Cihazi bilgisayara takarken ses açma ve kısma tuşlarına.basarak pc tak

Oyla:

saitates

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
5.1
Cihazım
Mi4c
Konular
1
aynı sorunu bende yaşıyorum..nasıl yardımcı olrsunuz???

Oyla:
Üst Alt