Yardım Mi4c hakkında.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Selamunaleyküm, Mi4c 32 gb cihaz almak istiyorum. Öncelikle redmi note3 ile bunun arasında seçim yapsanız, sizin tercihiniz ne olurdu? Hangisi daha ileride size göre?

Mi4C de:
- Bildirim geldiğinde -sms,arama,wsap vb uygulamalar- led ışıkları yanıyor mu?
- Wsap'a bildirim geldiğinde ana ekrandaki wsap logosunda gelen mesaj sayısı yer alıyor mu? samsung,iphone gibi yani. logo da 2,3,4... gibi rakamsal ifadelerle gelen mesaj sayısını belirtiyor mu? Bu sorum arama-mesaj kısmında ve diğer uygulamalar içinde geçerli..

Benim için kalitesi,hızı,stabilitesi,web önemli. Oyun falan da hiç oynamam.

800 TL gibi bir bütçem var, sizce ileriye dönük doğru bir tercih olur mu? Sizin önereceğiniz başka bir cihaz var mıdır?

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
bildirim balonu gelen mesaj sayısını değil gelen bildirim sayısını okuyor yani uygulamayla değil bildirim alanıyla bağlantılı çalışıyor. Whatsapptan şu kadar mesaj geldi diye bildirim gelmiyor şu kadar konuşmadan mesaj geldi diye bildirim yapıyor bilmem anlatabildimmi. 2 yada daha fazla kişiyle sohbetten mesaj gelirse orda 2 yada daha fazla sayı çıkacaktır diye tahmin ediyorum.

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
bildirim balonu gelen mesaj sayısını değil gelen bildirim sayısını okuyor yani uygulamayla değil bildirim alanıyla bağlantılı çalışıyor. Whatsapptan şu kadar mesaj geldi diye bildirim gelmiyor şu kadar konuşmadan mesaj geldi diye bildirim yapıyor bilmem anlatabildimmi. 2 yada daha fazla kişiyle sohbetten mesaj gelirse orda 2 yada daha fazla sayı çıkacaktır diye tahmin ediyorum.

Hayır hocam yanılıyorsunuz. 4 sohbetten 12 mesaj geldi ve durum ayni. Sadece 1 yazıyor. Oysa 4 yazması lazım.

Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Ozman var bi sıkıntı dedigin gibi ama bunlar kafaya takilcak seyler degil benim acimdan

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Ozman var bi sıkıntı dedigin gibi ama bunlar kafaya takilcak seyler degil benim acimdan

Benim açımdan da sorun değil :) Ama bug olarak belirttim yinede. Umarım kısa zamanda düzelir :)

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Hocam WhatsApp ta şuan 4 mesaj gelmiş fakat bildirim olarak 1 yazıyor üstünde. Bilginize :)

Arkadaşlar çok teşekkürler, takıntı olayı değil bu. Küçük ama önemli bir ayrıntı ve ben dikkat ederim, kişiye göre değişir. Mx4 kullandım biraz, telefon ölü gibi, ikonlar da hiçbir bildirim belirtisi vs yok, sadece üstteki bildirim durumunda var. Bi dinamizm de katıyor bu dediğim olay bana göre. İphone'da mailler olsun, mesajlaşma ve diğer uygulamalar olsun rakamsal bildirimleri ikonlardaki cok güzel duruyor. Ve gözden kaçmıyor bildirimler, mx4 de yukardaki durumdaki bildirimleri temizle bildirim olan uygulamalardan haberin olmaz. Mesele bu yani. Araştırmacı ve merak eden bir yapım var, bunun neden olmadığını hep sordum, olması güzel olur diye düşündüğümden sordum. Tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Oyla:

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
Denildiği gibi bildirim ikonları mevcut her uygulamada sadece whatsappta sayi sorunu var, o zman cok takılmamak lazım

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Arkadaşlar çok teşekkürler, takıntı olayı değil bu. Küçük ama önemli bir ayrıntı ve ben dikkat ederim, kişiye göre değişir. Mx4 kullandım biraz, telefon ölü gibi, ikonlar da hiçbir bildirim belirtisi vs yok, sadece üstteki bildirim durumunda var. Bi dinamizm de katıyor bu dediğim olay bana göre. İphone'da mailler olsun, mesajlaşma ve diğer uygulamalar olsun rakamsal bildirimleri ikonlardaki cok güzel duruyor. Ve gözden kaçmıyor bildirimler, mx4 de yukardaki durumdaki bildirimleri temizle bildirim olan uygulamalardan haberin olmaz. Mesele bu yani. Araştırmacı ve merak eden bir yapım var, bunun neden olmadığını hep sordum, olması güzel olur diye düşündüğümden sordum. Tekrar teşekkürler.

Hocam dediğim gibi diğer uygulamalarda sorun yok sadece WhatsApp ta birden çok bildirim olsa dahi 1 gözüküyor. Bunu da miui forum da bug olarak belirttim. Hallolur kısa sürede umarım.

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Hocam dediğim gibi diğer uygulamalarda sorun yok sadece WhatsApp ta birden çok bildirim olsa dahi 1 gözüküyor. Bunu da miui forum da bug olarak belirttim. Hallolur kısa sürede umarım.

Eyvallah, belirtmen çok güzel olmuş :) Yüreğine sağlık. Peki belirtmen dahilinde bunu halledebilirler mi? Üzerine düşmek mi lazım? Bu konu üzerinde durursan ilgili yerlere çok sevinir ve teşekkür ederim. Halledilmesi lazım, kimisi için bi önem ifade etmiyor olabilir ki doğrudur da. Ama kaç mesajın gelirse gelsin, 1 diye rakamsal bir şekilde sunması benim için bi eksi. Düzeltilirse sevinirim. Mi4S kullanıcısı olacağım inşallah. Ve küçük detaylara dikkat ederim.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt