Yardım Mi4c hakkında.

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
Selamunaleyküm, Mi4c 32 gb cihaz almak istiyorum. Öncelikle redmi note3 ile bunun arasında seçim yapsanız, sizin tercihiniz ne olurdu? Hangisi daha ileride size göre?

Mi4C de:
- Bildirim geldiğinde -sms,arama,wsap vb uygulamalar- led ışıkları yanıyor mu?
- Wsap'a bildirim geldiğinde ana ekrandaki wsap logosunda gelen mesaj sayısı yer alıyor mu? samsung,iphone gibi yani. logo da 2,3,4... gibi rakamsal ifadelerle gelen mesaj sayısını belirtiyor mu? Bu sorum arama-mesaj kısmında ve diğer uygulamalar içinde geçerli..

Benim için kalitesi,hızı,stabilitesi,web önemli. Oyun falan da hiç oynamam.

800 TL gibi bir bütçem var, sizce ileriye dönük doğru bir tercih olur mu? Sizin önereceğiniz başka bir cihaz var mıdır?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Öncelikle böyle bir seçim yapmak sağlıklı değil. İkisi farklı sınıflar.
Eğer büyük ekran istiyorsanız zaten Note3'ten başka alternatifiniz yok. Yani büyük ekranda alabileceğiniz tek cihaz Note3'tür. Tabi MiNote serisi saymıyorum Çünkü onların fiyatları klasik Xiaomi fiyatlarının çok üzerinde.
Mi4C yerine kesinlikle Mi4S tavsiye ederim. Yakında piyasaya çıkacak. Çok cuzi bir farkla hem tasarım olarak Mi5'i altedecek kadar iyi, hem ekstra parmak izi okuyucu v.b. donanımlarla Mi4C'den daha iyi hem de Global bir telefon olarak öne çıkıyor.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Oyla:

aslanyildiz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M.Aslan
Cihazım
mi4 olacak
Konular
0
Mi4s global olarak da çıkacak mı ki

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle böyle bir seçim yapmak sağlıklı değil. İkisi farklı sınıflar.
Eğer büyük ekran istiyorsanız zaten Note3'ten başka alternatifiniz yok. Yani büyük ekranda alabileceğiniz tek cihaz Note3'tür. Tabi MiNote serisi saymıyorum Çünkü onların fiyatları klasik Xiaomi fiyatlarının çok üzerinde.
Mi4C yerine kesinlikle Mi4S tavsiye ederim. Yakında piyasaya çıkacak. Çok cuzi bir farkla hem tasarım olarak Mi5'i altedecek kadar iyi, hem ekstra parmak izi okuyucu v.b. donanımlarla Mi4C'den daha iyi hem de Global bir telefon olarak öne çıkıyor.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

Cevap için teşekkürler, büyük ekran sevmiyorum. 4.7 de kullandım, o biraz ufak olsa da.. Elimde mx4 de var, o bile biraz büyük kaçıyor. 5 tam ideal bana göre. Yeterli boyutta. Onda karar kıldım ekran olarak. 160 $ olacakmış fiyatı galiba. Ekranı da 5 gayet güzel. Cihazdan haberim yoktu, takip de edemedim, cihaza baktım, özelliklerine.. İNANILMAZ... Ben bunu alırım, parasını bile ayırdım şimdiden hocam :) İnşallah.. Gerçekten tek kelimeyle, süper! Mi4c'yi tasarım olarka da beğeniyodum, yani benim zevkime göre tam dizaynı. O tür cihazları seviyorum, bunun tasarmı da aynı. Hiç düşünmeden kafamdan mi4c yi sildim, bunu bekleyelim :) 64 gb olanın fiyatı 260 $ mış. Çok güzel. Peki ne zaman tr'ye gelir, yani cihazı alıp kullanırız sizce hocam. Siz de düşünüyo musunuz bu arada bu cihazı almayı? %100 türkçe mi olacak birde cihaz?

Bir de şu

- Wsap'a bildirim geldiğinde ana ekrandaki wsap logosunda gelen mesaj sayısı yer alıyor mu? samsung,iphone gibi yani. logo da 2,3,4... gibi rakamsal ifadelerle gelen mesaj sayısını belirtiyor mu? Bu sorum arama-mesaj kısmında ve diğer uygulamalar içinde geçerli..

Kısma bir açıklık getirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mi4s global olarak da çıkacak mı ki

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Global olarak çıkacak görünüyor. Daha hiçbirşey net değil henüz beklemedeyiz. Birkaç hafta içerisinde açıklığa kavuşur.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Cevap için teşekkürler, büyük ekran sevmiyorum. 4.7 de kullandım, o biraz ufak olsa da.. Elimde mx4 de var, o bile biraz büyük kaçıyor. 5 tam ideal bana göre. Yeterli boyutta. Onda karar kıldım ekran olarak. 160 $ olacakmış fiyatı galiba. Ekranı da 5 gayet güzel. Cihazdan haberim yoktu, takip de edemedim, cihaza baktım, özelliklerine.. İNANILMAZ... Ben bunu alırım, parasını bile ayırdım şimdiden hocam :) İnşallah.. Gerçekten tek kelimeyle, süper! Mi4c'yi tasarım olarka da beğeniyodum, yani benim zevkime göre tam dizaynı. O tür cihazları seviyorum, bunun tasarmı da aynı. Hiç düşünmeden kafamdan mi4c yi sildim, bunu bekleyelim :) 64 gb olanın fiyatı 260 $ mış. Çok güzel. Peki ne zaman tr'ye gelir, yani cihazı alıp kullanırız sizce hocam. Siz de düşünüyo musunuz bu arada bu cihazı almayı? %100 türkçe mi olacak birde cihaz?

Bir de şu

Kısma bir açıklık getirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

O zaman Note3 otomatik olarak eleniyor.
Bütçeye göre Redmi3, Mi4S ve Mi5 arasından seçim yapılacak.
Resmi olarak ;
Redmi3 106$
Mi4S 260$
Mi5 306$ ile 415$ arasında
Fiyatlar ile satılıyor / satılacak.

Ayrıca resmi olarak Mi4 telefonu sitemizden 929TL'den de alabilirsiniz.

Hepsi alınabilir cihazlar. Bütçe neyi elveriyorsa o alınabilir.

Diğer sorularınızı Mi4C ile ilgili sorduğunuz için cevap veremedim. Diğer cihazlar için de henüz cihazlar ortada olmadığı için birşey diyemeyiz. Çünkü bazı cihazlarda farklı, bazı cihazlarda farklı olabiliyor.
Mi4'e göre yazacak olursak :
Bildirim ışığı yanıyor.
Uygulamalardan bildirim geldiğinde bazı uygulamaların üzerinde kaç bildirim olduğu yazarken, bazılarında sadece 1 yazabiliyor. Mesela whatsapp üzerinde 1 yazıyor.

Oyla:

arifakinti

Kıdemli Yarbay
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
RedmiNot3Pro
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Konular
14
Tam cevap veriyordum ki vazgeçmişsiniz :) ama yinede kısaca yazayım mi4c dediğiniz herşey var. Çok güzel stabil çalışıyor cihaz. Ekran küçük bende bu yüzden sevmiyorum telefonu :) mi5 çıkınca satacagim. Çetin hocamızın dediği gibi mi4s daha iyi bir seçim olacaktır. Ama biraz bekleyeceksiniz :)

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
tr06
Şimdi hazır bildirimler gelmişken bir screenshot paylaşayım. Twitter'dan 1, Tapatalk'tan 4, WhatsApp 'tan 4 bildirim geldiğinde ekran görüntüsü şöyle oluyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

tr06

m!u!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
tr
Cihazım
discovery
Konular
36
tr06
Şimdi hazır bildirimler gelmişken bir screenshot paylaşayım. Twitter'dan 1, Tapatalk'tan 4, WhatsApp 'tan 4 bildirim geldiğinde ekran görüntüsü şöyle oluyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Çok teşekkürler hocam.. Bildirim konsunda çok garip, diğerlerinin dışında wsap'da mesaj sayısı kadar değil de, neden sadece 1 olarak gösteriyor. Ya da size 1 tane mesaj mı geldi? O da olabilir, takıldığıma taklırım böyle. Buna bi açıklık getirirseniz iyi olur :) Diğer arkadaşın fotoğrafında demek istediğim belli gibi, önce hepsinde 1 yazardı. Şimdi iphone,samsung gibi bildirim rakamı kadar sayısal değerler belirtilmiş. Güzel, seviyorum zira bu özelliği, eksik olarak görüyordum, halledilmiş olmalı. Yani whatsappa 4 bildirim geldiğinde, 1 olarak yazmasına uyuz oluyordum açıkcası. 3 se 3, 4 se 4, 10 sa 10 yaz yani, çok mu zor bunu göstermek :) Cihaz konusunda; redmi3 de seçenek dışı, Mi4S veya Mi5 arasında tercih yapacağım. Şimdiden 1000 tl köşeye atıp beklemede kalacağım, sitede satışı olacak diye okudum, güzel olur ama fiyatları biraz fazla gibi geldi. Güzel fiyatlar belirlenirse, siteden de alırım, daha iyi olur.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt