mi4c almaya korkuyorum

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
merhaba, yılı aşkın zamandan beri 4c kullanıyorum. arkadaşların bahsettiği kasma, pil tükenme, şarjının çok çok geç dolması vs sorunları bende yaşadım. 3 ay önce cm13e geçtim. resmen telefon değiştirmişim gibi oldu. ne ısınma ne pil sorunu hiç birşey kalmadı. kasası zayıf diyenler var(mi5ten sağlam olduğu kesin, bükülmüyor en azından :D ) ama bende nokta kadar boya atması, soyulma yok daha. hep kılıf içinde telefonlarımız artık.

benim düşüncem içine sinmiyorsa alma, çünkü aldıktan sonra kusur bulmak kolay olur. içine siniyorsa da 1 sn bile düşünme derim.

isoooobababgs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
redmi note2
Konular
1
mi4c 3 aydır kılıfsız celatinsiz kullanıyorum kasasında boya atması ezik vs olmadı ekran da ufak tefek çizikler oldu çünkü bozuk parayla vs aynı cebe koydum

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
En önemli konu sizsiniz. Eğer içinize sinmiyor ise uzay mekiği bile olsa gözler sadece kusur arayıp mutlak olarak ta bulacak.
Cihaz konusuna gelirsek, Mi4 donanım olarak geride olsa da Mi4C'nin yanında 3 gömlek daha yukarda duruyor. Kamera olarak Mi4'ten daha iyi diyeni pek görmedim. Binlerce kişi arasında istisnai olarak birkaç kişi olabilir tabiki ama hepimiz biliriz ki istisnalar kaideyi bozmaz. Pil olarak ta Mi4 daha iyi. Global rom konusu ise bir diğer dezavantajı Mi4C'nin. Hele o elinize aldığınızda hissettiğiniz oyuncak telefon hissi zaten anında sizi soğutuyor.
Tabiki bunlar benim hislerim. Herkes farklı hissediyor olabilir.

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
iki cihazın kamera olarak bir üstünlüğü yok birbirlerine karşı geriside kişiye göre değişir. Ha ben bugun telefon alacak olsam ikisini de almam orası ayrı.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

okan_cehapelioglu

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Mi4c
Konular
0