Yardım mi4 Türkiye Resmi Sayfada Neden Satılmıyor ve Delta Servis

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Ekrandaki sorun yuzunden telefonumu delta servıse gonderdım kullanamadan ama delta servıs hakkındakı yorumlar baya kotu ve hıc guvenılır degıl bılgısı olan var mı Xiaomi neden mi4 telefon getirmiyor ve bizleri bu fırsatı degerlendırmekten mahrum bırakıyor sonucta turkıyede yenı yenı duyulan bır marka ve hemen satısını bıtırıyorsunuz bence cok yanlıs hem renk secenegı acısından hemde guvenılır kendı markasından alıp kendı servıs ımkanlarından yararlanmak varken neden bu ıthalatcı garantıye mecbur bırakılıyoruz ?

nightfall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi4 lte
Konular
1
Bu ekran sinir etmeye başladı beni. Gündüz çok güzel ama gece olunca karanlıkta kontrast ayarlamada sıkıntı var. Cihazı göndermeye karar verdim. Sizce hepsiburadayamı yoksa delta servisemi göndermeliyim? Simkart takıldığı için değişim olmuyor sanırım.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bu ekran sinir etmeye başladı beni. Gündüz çok güzel ama gece olunca karanlıkta kontrast ayarlamada sıkıntı var. Cihazı göndermeye karar verdim. Sizce hepsiburadayamı yoksa delta servisemi göndermeliyim? Simkart takıldığı için değişim olmuyor sanırım.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şansını dene istersen . . Hepsi buradaya gönder . . Sen muhattap olma deltaya. .

Oyla:
Üst Alt