Yardım mi4 Türkiye Resmi Sayfada Neden Satılmıyor ve Delta Servis

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Ekrandaki sorun yuzunden telefonumu delta servıse gonderdım kullanamadan ama delta servıs hakkındakı yorumlar baya kotu ve hıc guvenılır degıl bılgısı olan var mı Xiaomi neden mi4 telefon getirmiyor ve bizleri bu fırsatı degerlendırmekten mahrum bırakıyor sonucta turkıyede yenı yenı duyulan bır marka ve hemen satısını bıtırıyorsunuz bence cok yanlıs hem renk secenegı acısından hemde guvenılır kendı markasından alıp kendı servıs ımkanlarından yararlanmak varken neden bu ıthalatcı garantıye mecbur bırakılıyoruz ?

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Memnun olan kimse yazmaz ki bu normal bir durum.

Sent from my MI 5 using Tapatalk
yani teşekkür mesajı yok bir tane servisle ilgili şikayet sayfalarında en azından sorunum duzeldı dıye sonradan dıye sıkayette duzeltılmıyor servısden umutluydum ama su an bılmıyorum

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
yani teşekkür mesajı yok bir tane servisle ilgili şikayet sayfalarında en azından sorunum duzeldı dıye sonradan dıye sıkayette duzeltılmıyor servısden umutluydum ama su an bılmıyorum
Kötü düşünme . . Ben Lumia 735 kullandım sim kart arada görmüyordu sonra aşırı derecede sorun oldu . Teleservice için çok sorunlu dediler , gönderdim 1 hafta içinde değişim cihazı geldi . Şans işi bir yerde .

Oyla:

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Kötü düşünme . . Ben Lumia 735 kullandım sim kart arada görmüyordu sonra aşırı derecede sorun oldu . Teleservice için çok sorunlu dediler , gönderdim 1 hafta içinde değişim cihazı geldi . Şans işi bir yerde .

İnşallah iyisiyle değişim olur en azından veya bilmiyorum

Oyla:

Ateti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Can
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
9
Geçen sene teleservice'e telefonumu gönderdiğimden beri kendi kendime yeni telefon alırsam resmi distribütör ile almamaya karar vermiştim. Telefon 2 ay sonra geldi. 1 ay geçtikten sonra sorunca da kendileri diyorlar isterseniz tüketici haklarına gidin diye. Neyse o işin farklı bir boyutu ama resmi yollarla getirilen ürünler ortalama 300-400 lira daha pahalı. Bir telefonda anakartın kendisi sorunlu olmadığı sürece diğer çıkabilecek problemleri çok da yüksek olmayan ücretlere kısa sürede yaptırabiliyorsunuz. Ekran kırılsa zaten garanti kapsamında değil. Bazen bir telefonu alıp hiç garantiye göndermediğiniz zamanlar bile oluyor. İşte o yüzden aynı ürünün hem resmi hem ithalatçı garantili varsa kesinlikle ithalatçıyı tercih ederim... Kaldı ki 2 hafta önce Mi4 aldım isteğim kendiliğinden oldu:)

Bu yazdıklarım genel olarak geçerli tabi. Xiaomi konusu biraz daha özel. Ama bence delta servis en fazla ilgili sorunu çözemez yani daha da kötü bir hal alacağını sanmıyorum...

Oyla:

nightfall

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi4 lte
Konular
1
İnşallah iyisiyle değişim olur en azından veya bilmiyorum
Senden gelen sonuca göre bende cihazı gönderecem. Şu an için ekrandaki problem karanlıkta ve en düşük ışıkta oluyor. Zamanında teleserviceden ve microsofttan iyi kazık yedim. Kutudan yeni çıkan lumia 820 sim kartı okumuyordu 3-4 ay bekletip lumia 535 yollamışlardı. Bu sefer servisle uğraşmadan hatayı tüketici hakem heyetine belgeletip hareket etmeyi düşünüyorum.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Kötü düşünme dostum . . Sonuçta hak var hukuk var. . Geç işliyor olsa bile . .

Geçen sene teleservice'e telefonumu gönderdiğimden beri kendi kendime yeni telefon alırsam resmi distribütör ile almamaya karar vermiştim. Telefon 2 ay sonra geldi. 1 ay geçtikten sonra sorunca da kendileri diyorlar isterseniz tüketici haklarına gidin diye. Neyse o işin farklı bir boyutu ama resmi yollarla getirilen ürünler ortalama 300-400 lira daha pahalı. Bir telefonda anakartın kendisi sorunlu olmadığı sürece diğer çıkabilecek problemleri çok da yüksek olmayan ücretlere kısa sürede yaptırabiliyorsunuz. Ekran kırılsa zaten garanti kapsamında değil. Bazen bir telefonu alıp hiç garantiye göndermediğiniz zamanlar bile oluyor. İşte o yüzden aynı ürünün hem resmi hem ithalatçı garantili varsa kesinlikle ithalatçıyı tercih ederim... Kaldı ki 2 hafta önce Mi4 aldım isteğim kendiliğinden oldu:)

Bu yazdıklarım genel olarak geçerli tabi. Xiaomi konusu biraz daha özel. Ama bence delta servis en fazla ilgili sorunu çözemez yani daha da kötü bir hal alacağını sanmıyorum...

Senden gelen sonuca göre bende cihazı gönderecem. Şu an için ekrandaki problem karanlıkta ve en düşük ışıkta oluyor. Zamanında teleserviceden ve microsofttan iyi kazık yedim. Kutudan yeni çıkan lumia 820 sim kartı okumuyordu 3-4 ay bekletip lumia 535 yollamışlardı. Bu sefer servisle uğraşmadan hatayı tüketici hakem heyetine belgeletip hareket etmeyi düşünüyorum.

Valla kardeşlerim durum bu şekilde yorumlardan yola cıktım mi4u alan kardeşlerim buraya çektiği resimlerden bir tane atabılırler mı ben hıc kullanamadım hevesım kursagımda kaldı yani kötü oldu benim için ekranında bozuk renkler cıkıyodu resımlerıyle de mevcut zaten ama guven olmuyor ıste parca degısımı yapsalar bıle acaba yerıne hangı parcayı takacaklar orjınalı takmazlar ısını ınsanlar layıkıyla yapsa zaten bu guven sorunu olmayacak

Oyla:

Ateti

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre Can
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
9

Keşke öyle bir şey olsaydı. Ama maalesef bunu yapamazsınız. Hakem heyeti kabul etmeden önce servise götürmenizi söyleyecektir...

Oyla:

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Keşke öyle bir şey olsaydı. Ama maalesef bunu yapamazsınız. Hakem heyeti kabul etmeden önce servise götürmenizi söyleyecektir...

hocam cihazın sesi genel olarak da cok az neden acaba _

Oyla:
Üst Alt