Yardım mi4 Türkiye Resmi Sayfada Neden Satılmıyor ve Delta Servis

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Ekrandaki sorun yuzunden telefonumu delta servıse gonderdım kullanamadan ama delta servıs hakkındakı yorumlar baya kotu ve hıc guvenılır degıl bılgısı olan var mı Xiaomi neden mi4 telefon getirmiyor ve bizleri bu fırsatı degerlendırmekten mahrum bırakıyor sonucta turkıyede yenı yenı duyulan bır marka ve hemen satısını bıtırıyorsunuz bence cok yanlıs hem renk secenegı acısından hemde guvenılır kendı markasından alıp kendı servıs ımkanlarından yararlanmak varken neden bu ıthalatcı garantıye mecbur bırakılıyoruz ?

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bizi Delta Servisine mahkum eden xiaomi değil, hepsiburada.com . .
Her duyduğuna inanma. . Sonuçta delta için söylenip , teleservice , telpa vs. Servisler için söylenmeyen var mı ? Yok.
Takılma bu kadar . .

Oyla:

fanatik

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
OPO
Konular
4
daha gecen seneye kadar oyle yada boyle garantili alınamıyordu.Bence bu kadarı bile büyük iş.Cunku ülkeye resmi yollarla ithalat yapmak bazı mallar icin cok kolay degil, gümrükleme sırasında gumruk memurundan tutun da istenen dokumanlar hepsı problem.

Diger yandan garanti konusu ulkemizde satılan çoğu ürün icin aynı durum.Mutlaka iclerinde işlerini düzgün yapanlar var.Fakat genelinde teknik servis firmalarının yedek parça stoklama mantıgı ve çalıştırılan personelin işini layıkı ile yapmaması en yaygın problem. Yukarıda arkadasın dedigi gibi sadece x firması degil diger telefon teknik servisleri icinde bir sürü seyler soylenıyor.

O yüzden satın alınan her türlü üründe ülkemiz icin risk derecesi aynı bence.. Teknik servislerde karsıalasacgımız olaylar al birini vur ötekine türünden .

Aslinda ilk garantili gelen mi5 ler baska bir firma garanti altındaydı fakat şimdi onlar diger partiyi halen getirmediler.
Bu arada garantili mi5s i gordum n11 de fakat gümrük prblemdileri yüzünden neredeyse 2 haftadır ürünü kargoya veremediler.

Oyla:

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama şikayet var ve benzeri diğer sayfalarda hep bu sorunlardan bahsedilmiş delta servisten bir tane bile memnun olan yorum yok yani telefonu yeni aldım zaten kullanamadan servise gitti telefonu bozup yollayabılırler

Oyla:

Mecarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Mi5
Konular
2
Servisler resmi distribütör bile olsa problemli. Telefonu alınca bir çok olmasın diye ümit etmek lazım. :D

Oyla:

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Servisler resmi distribütör bile olsa problemli. Telefonu alınca bir çok olmasın diye ümit etmek lazım. :D
bir çşey olmasın mı maalesef keske bu ekranda olmasaydı cok ıyıydı ya

Oyla:

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Bizi Delta Servisine mahkum eden xiaomi değil, hepsiburada.com . .
Her duyduğuna inanma. . Sonuçta delta için söylenip , teleservice , telpa vs. Servisler için söylenmeyen var mı ? Yok.
Takılma bu kadar . .

daha gecen seneye kadar oyle yada boyle garantili alınamıyordu.Bence bu kadarı bile büyük iş.Cunku ülkeye resmi yollarla ithalat yapmak bazı mallar icin cok kolay degil, gümrükleme sırasında gumruk memurundan tutun da istenen dokumanlar hepsı problem.

Diger yandan garanti konusu ulkemizde satılan çoğu ürün icin aynı durum.Mutlaka iclerinde işlerini düzgün yapanlar var.Fakat genelinde teknik servis firmalarının yedek parça stoklama mantıgı ve çalıştırılan personelin işini layıkı ile yapmaması en yaygın problem. Yukarıda arkadasın dedigi gibi sadece x firması degil diger telefon teknik servisleri icinde bir sürü seyler soylenıyor.

O yüzden satın alınan her türlü üründe ülkemiz icin risk derecesi aynı bence.. Teknik servislerde karsıalasacgımız olaylar al birini vur ötekine türünden .

Aslinda ilk garantili gelen mi5 ler baska bir firma garanti altındaydı fakat şimdi onlar diger partiyi halen getirmediler.
Bu arada garantili mi5s i gordum n11 de fakat gümrük prblemdileri yüzünden neredeyse 2 haftadır ürünü kargoya veremediler.

Ama şikayet var ve benzeri diğer sayfalarda hep bu sorunlardan bahsedilmiş delta servisten bir tane bile memnun olan yorum yok yani telefonu yeni aldım zaten kullanamadan servise gitti telefonu bozup yollayabılırler

Oyla:

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Umarım hallolur

Sent from my MI 5 using Tapatalk
yorumlara baktım vallaha hıc olumlu degıl servıs hakkında bozup yolluyorlar dıyo herkes sımdı evdekı tavuktan da olacaz ıyı kotu kac yılda bır telefon aldım böyle oldu

Oyla:

Mecarda

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Mi5
Konular
2
Memnun olan kimse yazmaz ki bu normal bir durum.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt