Yardım Mİ4 Şarj Soket Yardım

dincerhakii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi4
Konular
1
merhabalar Mİ4 telefonumun şarj soketi arıza yaptı ve çıkan soket üstünde LTE-Cu yazıyor fakat nette satılanlar LTE-TD yazıyor uygunğu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlemri ? Şimdiden teşekkrler

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi4-lte-cu-ile-mi4-lte-farki.6319/ bunu inceleyebilirsin kardeşim.KOnu sadece şarj soketi ise fark etmez bildiğim kadarıyla elektrik ve veri aktarımı sabit kanallar ile yapılıyor.Yanlız tamirden sonra telefonun şarj olabilir ama usb ile bilgisayara bağlanmayabilir lehimleri sağlam ve dikkatli yapmalısın. bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır sana eminim.

Oyla:

dincerhakii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler... lehimleme olayı yok gördüğüm kadarıyla soketli ama bilmiyorum tam olarak link inceledim ama TD diye bir şey göremedim farkı ne var diye

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Dediğim gibi şarj soketlerinde bir fark olduğunu sanmıyorum ama yinede emin değilim.umarım deneyimli biri yardımcı olur bu konuda bize.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Pardon kardeşim ben sadece şarj giriş kısmını değiştireceksin sanmıştım.Sen komple değişim düşünüyorsun şu var bir incele iletişime geç bi bilgi al bence satıcıdan.

Oyla:

dincerhakii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
mi4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
selam evet komple :) saol ilgin için gördüm ama arancak numara yok mesaj attım ama dönen olmadı forum gördüm daha iyi bileceğini düşündüğüm için konu açtım teşekkürler tekrardan... LTE-CU bendeki linktekide LTE-TD fark varmı işteuyarsa lacma yoksa aşartırmaya devam

Oyla:
Üst Alt