mi4 s türkçe rom yükleme

mtnuyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mtnuyr
Cihazım
mi 9t
Meslek
öğretmen
Konular
12
merhaba arkadaşlar, mi4s aldım arkadaşıma, üzerinde multi 7.2.5.0 v7. 5.1 sürümü yüklü idi ve twrp yüklü ve rootlanmıştı.cihaz çok ısınıyordu ve şarjı 3 saatte bitiyordu.bende miflash üzerinden en son çıkan çin stbale sürümü cihaza yükledim.cihazda ki ısınma ve şarj sorunu düzeldi.cihazın imei değişmiş ama bootloder kilidi açık değil, cihaza tekrar türkçe rom yüklemem lazım, miflash üzerinden hata veriyor.pc sanırım gualcoom driverinı görmüyor.ne yapma lazım,yardımlarınızı bekliyorum

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
merhaba arkadaşlar, mi4s aldım arkadaşıma, üzerinde multi 7.2.5.0 v7. 5.1 sürümü yüklü idi ve twrp yüklü ve rootlanmıştı.cihaz çok ısınıyordu ve şarjı 3 saatte bitiyordu.bende miflash üzerinden en son çıkan çin stbale sürümü cihaza yükledim.cihazda ki ısınma ve şarj sorunu düzeldi.cihazın imei değişmiş ama bootloder kilidi açık değil, cihaza tekrar türkçe rom yüklemem lazım, miflash üzerinden hata veriyor.pc sanırım gualcoom driverinı görmüyor.ne yapma lazım,yardımlarınızı bekliyorum
Bootloader kilidi açmanız lazım ilk olarak. Ardından twrp kurup xiaomi.eu romu yükleyebilirsiniz. İmei işlemini kim yaptı?

Oyla:

mtnuyr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mtnuyr
Cihazım
mi 9t
Meslek
öğretmen
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
imei işlemini aldığım kişi yaptırmış.bana söylediği adl modunda twrp yüklersen cihaz kilidi açık görünüyormuş o zaman xiaomi.eu sitesindeki romları yükleyebilirsin demişti ama terp yükleyemiyorum.

Oyla:
Üst Alt